Историите за мистериозната цивилизация на Атлантида продължават да привличат вниманието

...
Историите за мистериозната цивилизация на Атлантида продължават да привличат вниманието
Коментари Харесай

Под пирамидите в Египет може да е скрита библиотеката на Атлантида!

 Историите за мистериозната цивилизация на Атлантида не престават да притеглят вниманието на откриватели от цялостен ​​свят.

Една от най-интригуващите теории е, че книгите, написани от атлантите, се съхраняват в подземие в Египет, намиращо се под пирамидите. Но какъв брой правилно е това?

Според изказванията на медиума Едгар Кейси, който във виденията си е „ посетил “ колосалните зали и тераси, скрити под тонове пясък, под пустинята има редица градове, само че най-големият от тях се намира тъкмо под пирамидите. В момента обаче учените не са съумели да намерят пълностоен град.

„ Атлантида е била толкоз превъзходна, че нейната история ни оставя с надълбоко възприятие на загуба. “ – Имануел Велич

Интересното е, че Нострадамус също оповестява за библиотеката на Атлантите в четиристишията си като обиталище на знанието, само че не показва къде може да бъде открита. Парацелз също има информация за тайнствен храм, който съдържа десетки хиляди книги на незнаен античен език, и той показва, че би трябвало да се търси под пясъчни планини или планини от пясък.

Някои откриватели съществено считат, че книгите от Атлантида са открити и съхранявани във Ватикана, само че това съмнение не е доказано.

„ Атлантида е била цивилизация, която е надминала всички останали цивилизации на своето време и е била унищожена от потоп. “ – Платон

През последните години учените изследват пустинята Сахара за кухини под пясъка. Те настояват, че към този момент през днешния ден можем да приказваме за към 1500 километра празнини под пустинята. Все още обаче не се знае дали тези кухини са основани от индивида или това е коритото на пресъхнала подземна река.

„ Истината е някъде в дълбините “

Египетските управляващи не дават зелена светлина на интернационалните археологически организации да стартират работа. А те самите не са в положение да „ разкопаят “ пустинята. Поради това търсенето на под земята град на по-стара цивилизация се забавя. Някои теоретици на конспирацията считат, че египетските управляващи се притесняват, че човечеството ще научи истината, че Сфинксът и пирамидите не са издигнати от египтяните.

„ Атлантида се трансформира в знак на една забравена цивилизация, която притежаваше невероятна мъдрост и софтуерен прогрес. “ — Греъм Ханкок

Ако библиотеката на Атлантида съществува, тя би трябвало да бъде открита допустимо най-скоро и да стане благосъстоятелност на човечеството. Това ще помогне да се възвърне същинската картина на света в зората на актуалната цивилизация. Може би точно под египетските пирамиди се крие една от най-мистериозните секрети на нашата цивилизация. Времето ще покаже.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР