Историческият мандат за Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик,

...
Историческият мандат за Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик,
Коментари Харесай

Плевнелиев: Германия ми подаде ръка като никой друг

Историческият мандат за Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила занапред следва. Няма подозрение, че тя ще бъде избрана отново. По-важното е не дали, а с кого ще би трябвало да ръководи. Има три разновидността и всеки един от тях е значим и за бъдещето на Европейски Съюз и България”, разяснява президентът
Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на... към профила (22 януари 2012 – 22 януари 2017), който е живял в Германия повече от осем години и приема страната като втора татковина.

Отидох в Германия със скъсани дънки и счупена Лада. Няколко години по-късно имах офиси в три немски града и стотици служащи. Германия ми подаде ръка като никой различен. Отидох там, без да знам по какъв начин се прави бизнес и без да бъда предприемач. Видях по какъв начин работят институциите и какво значи взаимност, правдивост и правила”, описа Плевнелиев.

Той разяснява визитата на Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила в Съединени американски щати, както и външната политика на Америка и връзките със Северна Корея. Плевнелиев се разграничи от казаното от Радев във връзка с речта на Тръмп, а точно, че с нея той е посочил, че това да имаш мощна войска и военна мощност е значима причина, с цел да можеш да правиш ефикасна дипломация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР