Истинският баща на сглобката е покойният Алексей Петров. Това заяви

...
Истинският баща на сглобката е покойният Алексей Петров. Това заяви
Коментари Харесай

Борисов: Бащата на „сглобката” беше покойният Алексей Петров

Истинският татко на сглобката е починалият Алексей Петров. Това съобщи на брифинг в столичния регион " Оборище “ водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" С Алексей Петров, който направи сглобката, бяхме в един тим. Толкова къса памет... тъй като същинският татко на сглобката е починалият Петров. Той беше поръчител за тези хора пред мене ", сподели Борисов, представен от " Фокус “.

" Не съм чувал и виждал Пашата от 20 години ", акцентира водачът на ГЕРБ.



" Асен Василев излезе и сподели: " Мария Габриел е лицето на мафията " и завчера Денков излезе и сподели: " Мария Габриел е жертва на Борисов ". Когато преговаряхме за държавното управление бяхме единствено аз и Асен Василев, тет а тет. Аз не съм преговарял с Пеевски, само че в този момент опорката им е, че Пеевски командва ГЕРБ ", съобщи Борисов.

" Който каквото направи - Бойко Борисов му отговорен и най-после на изречението: ще преговаряме единствено с Бойко Бориосов за нова сглобка. То или е по този начин, или не е по този начин ", сподели водачът на ГЕРБ.

" Никой не е вещател и в политиката в никакъв случай не се споделя в никакъв случай ", уточни той.



По отношение на настоящето ръководство на столицата, Борисов разяснява:

" Това си избраха софиянци - това си имат. Вярно - непочтено, правилно - с флашки, само че в един миг имаха повече гласове, в сравнение с имахме ние. Какво желаеха да се промени - ето, към този момент половин година мина, аз не виждам някаква смяна ".

" Къде са отишли парите можете да видите, в случай че заран минавате по Околовръстното, посока " Овча купел ". Един километър от едното платно по Околовръстното е изкърпено, а другото е цялото в дупки. След ремонтираното незабавно влизаш в 5-6 ями. Таман се зарадваш, и се озъбиш ", сподели Борисов.

" Това е действителната обстановка, там са парите. Тези хора в този момент не се интересуват от града. Сега всички дъги щяха да са затворени и да има скоростен пръстен към София, и опция да се върви в възможната детска болница ", разяснява водачът на ГЕРБ.

" ПП-ДБ имат идеална коалиция с Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, като се добави и " Възраждане " си става една сериозна коалиция. Длъжни сме, с цел да има постоянна България, да дадем постоянен резултат, с цел да не може те още веднъж тази коалиция да безчинстват. ГЕРБ ще взе участие в ръководство, единствено в случай че има мощен резултат ", сподели още Борисов: " Повече ние в сглобки не участваме ".



Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР