Истински майстори гумаджии се оказаха две депутатки от Демократична България.

...
Истински майстори гумаджии се оказаха две депутатки от Демократична България.
Коментари Харесай

Две БГ депутатки спукаха гума и...СНИМКА

Истински майстори гумаджии се оказаха две депутатки от Демократична България. Таня Андреева и Елисавета Белобрадова претърпели случай. Колегата им Ивайло Мирчев описа историята и я употребява за апел:



" На фотографията - две депутатки (Таня Андреева и Елисавета Белобрадова) пукат гума на път за служебна среща. Сменят я сами и не престават.

Но постът не е за GIRL POWER и така нататък В Народното събрание и държавната администрация има войска от водачи и впечатляващ автопарк (само служебните коли на Народно събрание са над 100).

Из министерства и организации има стотици служебни коли и щатни водачи, които се употребяват неефективно.

Затова през днешния ден като депутат насочих серия запитвания до всички министерства, организации и държавни институции за това какви и какъв брой коли употребяват, както и какъв брой водача имат на щат.

Тази информация ще помогне, с цел да се направи разбор за действителната нужда от сходен автопарк и да се вземат ограничения за оптимизация.

Докато в някои страни използването на длъжностен автомобил и водач е непознато за позиции под министър, в България е аршин за стандарт.

Това не е популизъм, а верният метод, по който депутати, министри и висши служители би трябвало да действат ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР