Истински библейски феномен се е разиграл в Индия. По време

...
Истински библейски феномен се е разиграл в Индия. По време
Коментари Харесай

Като по чудо! Момче се съживи на собственото си погребение

Истински древен феномен се е разиграл в Индия. По време на погребението си 17-годишно момче, считано на мъртво, отворило очи и се върнало към живота единствено няколко часа, преди да бъде кремиран, оповестява Times of India.

Младежът се разболял, откакто е бил ухапан от куче. Близо 2 месеца околните му го лекували вкъщи и когато станало ясно, че здравето му не се усъвършенства, го завели в болница.

Момчето пристигнало в болничното заведение с доста висока температура, която не спадала в продължение на седмици, а положението му ставало все по-критично.

Лекарите упорствали да включат уред за поддържане на жизнеспособност функционалности, само че защото роднините нямали задоволително пари, поискали да приберат момчето вкъщи и да го лекуват, както си знаят.

Само ден откакто напуснала болничното заведение, индиецът изпаднал в безсъзнание и не показвал никакви признаци на живот. Роднините решили, че е умрял и организирали заравяне, като първо трябвало да кремират тялото му.

 Като по знамение! Момче се съживи на личното си заравяне

Но по време на погребалната върволица покойникът отворил очи, почнал да диша тежко и размърдал ръце и крайници, с което потвърдил, че към момента е жив.

Веднага го върнали в болничното заведение, а лекарите му сложили диагноза менингоенцефалит - инфектиране по едно и също време на мозъчната тъкан и мозъчната обвивка на основния и гръбначния мозък.

Преди време скитник в Индия също възкръсна като библейския Лазар малко преди да му създадат аутопсия. Мъжът е открит на улицата и не е проявявал никакви признаци на живот.

При прегледа в болница в Мумбай лекарите декларирали, че е мъртъв и подготвили тялото му за аутопсия, само че преди да го изпратят в залата, той размърдал ръце и крайници, показвайки, че към момента е жив.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР