Истина или полуистина с елементи на конспирация? Новината, че развъдникът

...
Истина или полуистина с елементи на конспирация? Новината, че развъдникът
Коментари Харесай

Светът полудя от тази новина: Развъдникът на COVID-19 в Ухан е свързан с „Пфайзер”

Истина или полуистина с детайли на интрига? Новината, че развъдникът на ковид – секретната биолаборатория в китайския град Ухан, е обвързвана със международния фармацефтичен колос „ Пфайзер”, който в този момент ще ни „ лекува” с имунизациите си, безусловно подпали света.
Разследване в огромни медии по цялата планета фактически сподели връзки на благосъстоятелност сред „ Пфайзер” и милиардерите Бил Гейтс и Джордж Сорос, които минават през редица компании и финансови контломерати.
Според изявленията биолабораторията на Ухан, откъдето потегли коронавирусът, е благосъстоятелност на Glaxo, която „ случайно” има Pfizer (която в този момент ще ни даде ваксини против COVID-19), чийто финанси се ръководят от ковгломерата BlackRock, който пък върти парите пък на Open Society Foundations („ Отворено общество”) на Джордж Сорос.
Неправителствената организация пък обслужва френската AXA, която още веднъж е акционер на Pfizer и сега е най-големият спонсор на Световната здравна организация.
Разследването сочи, че Black Rock управлява няколко централни банки по целия свят и ръководи към една трета от световния капиталов капитал. Освен това е главен акционер в Microsoft, благосъстоятелност на Бил Гейтс, който е акционер на „ Пфайзер”.
Изграждането на биолаборатория P4 в Ухан е утвърдено през 2003 година от Китайската академия на науките (CAS). Тя е проектирана и построена благодарение на френския държавен център International de Recherche en Infectiologie (CIRI). Завършена през 2014 година, Китай открива първата си лаборатория P4, която остава под контрола на Института по вирусология в Ухан. Британският GlaxoSmithKline ( Glaxo ) не има института и лабораторията, която през цялото време е била под контрола на Китайската академия на науките.
Pfizer е акционерно сдружение и като такова, процентите на благосъстоятелност са обществени. Можем да ги забележим от уеб страницата Boursorama.com. Там написа, че Glaxo не участва измежду главните акционери: Vanguard Group Inc (8.05%), BlackRock, Inc. (7.72%), State Street Corporation (5.25), Wellington Management Company LLP (3,16%) и други.
Това обаче не значи, че двете компании нямат общ бизнес – през 2019-а фармацевтичната група Pfizer и английската компания GlaxoSmithKline-Gsk оповестиха основаването на взаимно дружество за парафармация, наречено Gsk Consumer Healthcare.
Съвместният бизнес е 68% следено от английската група, а останалите 32% от Pfizer. Новата компания ще включва добре познати търговски марки и артикули като противовъзпалителните болкоуспокояващи Voltaren, Panadol и Advil, паста за зъби Sensodyne и витаминни процедури Centrum.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР