Истеризира се малко повече отколкото е необходимо, но явно властите

...
Истеризира се малко повече отколкото е необходимо, но явно властите
Коментари Харесай

Керемедчиев: Страната ни е интересна за Америка от години

" Истеризира се малко повече в сравнение с е належащо, само че очевидно управляващите във Англия реагират малко по-засилено. Новият вариант очевидно към този момент е изтърван от бутилката. Мерките са малко закъснели, мои контрагенти ми споделиха, че във Англия се приказва за него от септември месец ".

Това съобщи дипломатът Милен Керемедчиев в ефира на NOVA, представен от novini.bg, във връзка новия вариант на ковид.

Що се отнася до изгоненият съветски посланик, то той съобщи, че това е шестият подобен от страната ни. Мисията на съветското посолство няма да намалее. Те ще останат 68. Ще бъдат изпратени нови хора.

" Съединени американски щати започнаха да постановат наказания против Турция. Това трансформира източното крило на НАТО и го реалокира в Румъния и България. Двете страни ще станат първите точки на прикосновение от структурите на НАТО с все по-активните съветски такива”, сподели някогашният зам.-външен министър.

Той добави, че страната ни е забавна за Америка от години, като се вземат поради провеждащите се от ден на ден учения у нас.

" Това е едната страна на този проблем. Втората е разногласието, който България води с Република Северна Македония. За Русия несъмнено забавянето на договарянията напълно дава отговор на нейните ползи ", сподели още Керемедчиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР