Испанският тийнейджър Карлос Алкарас изглеждаше много спокоен след най-големия успех

...
Испанският тийнейджър Карлос Алкарас изглеждаше много спокоен след най-големия успех
Коментари Харесай

Кралят на Испания се е обадил по телефона да поздрави най-младия шампион на турнира в Маями

Испанският младеж Карлос Алкарас изглеждаше доста спокоен след най-големия триумф в кариерата си досега - успеха на шампионата в Маями, само че той призна, че нервите му са се опънали, когато е получил приветствие по телефона от краля на страната Фелипе.

" Невероятно е да получиш позвъняване от испанския крал ", сподели 18-годишният Алкарас пред репортерите. " Бях по-нервен освен това позвъняване, в сравнение с в мача. Невероятно е кралят да те поздрави за работата, която вършиш всеки ден. Това е нещо, което не съм вярвал, че може да ми се случи ", призна испанецът.

Това беше трета победа за Алкарас в шампионати от АТП. Той се изкачи и на 11-о място в международната класация, като в този момент търси пробив в Топ 10.

Треньорът му Хуан Карлос Фереро твърди, че най-хубавата му настилка е клеят, само че Алкарас счита, че се усеща добре и на твърди кортове.

" Всичко, което мога да кажа, е, че имам две трофеи на клей и една на твърди кортове. Чувствам се добре и на двете настилки ", сподели Алкарас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР