Испанските власти заявиха, че планират да забранят пътуванията между различни

...
Испанските власти заявиха, че планират да забранят пътуванията между различни
Коментари Харесай

Испания затваря границите си през седмицата преди Великден

Испанските управляващи обявиха, че възнамеряват да забранят пътуванията сред разнообразни райони на страната по време на Великден, с цел да лимитират разпространяването на ковид, написа. 17-те района на се съгласиха да затворят границите си през седмицата преди  Великден , която тази година се пада на 4 април, по време на среща с централното държавно управление, се споделя в изказване на здравното министерство. Мярката, която към момента би трябвало да бъде публично утвърдена през идната седмица, значи, че хората няма да могат да изоставен родния си район, с цел да посетят фамилията си  или да прекарат ваканцията в различен район по време на обичайния пиков интервал на пътувания.
„ Ограниченията за пътешестване са нужни, с цел да се предотврати разпространяването на новите разновидности на вируса ”, съобщи министърът на опазването на здравето. В Испания имаше голямо увеличение на коронавирусните инфекции през януари, откакто по Коледа бяха облекчени рестриктивните мерки за пътешестване, с цел да могат фамилиите да се съберат за празниците.
 Белгия счита да пусне пътуванията отвън страната Белгия счита да пусне пътуванията отвън страната
Белгийските управляващи имат намерение да отстранен възбраната за незадължително пътешестване отвън страната до 1-ви април, заяви министър председателят Алекса...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР