Испанската инфлуенсърка и сензация в социалните мрежи Джорджина Родригес е

...
Испанската инфлуенсърка и сензация в социалните мрежи Джорджина Родригес е
Коментари Харесай

Най-нестандартното място, където Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо са правили секс

Испанската инфлуенсърка и сензация в обществените мрежи Джорджина Родригес е дългогодишна другарка на Роналдо от 2016 година За това време, откогато са дружно, двамата не разкриват никакви пикантни детайлности за връзката им. По време на епизод от втория сезон на нейното шоу в Netflix I am Georgina Джорджина обаче се изпуска, че е правила секс с 38-годишния Роналдо в техния спа център.
 Джорджина Родригес, Кристиано Роналдо и по какъв начин прекарва свободното си време фамилията в Саудитска Арабия
Как се усещат Роналдо и Джорджина в новия си дом

Нагледно демонстрират самите те

Разкритието идва по време на вечеря с другари, до момента в който 29-годишната Джорджина изяснява по какъв начин не може да си намокри ръцете, откакто са ѝ създали татуировки. " Избягвах да се окъпвам на плажа, само че се прибрах у дома и Крис ми сподели да отида на спа центъра да разпусна. " Бях супер деликатна с вдигнати ръце в спа центъра, с цел да не се намокрят. В един миг обаче се предадох и въпреки всичко ръцете ми се намокриха, в случай че разбирате защо приказвам. "

Един от приятелите на Роналдо, Иван, в този миг осъзнава защо загатва моделът и допуска: " Можехте да вършиме обич в леглото, а не в спа центъра ". И в отговор Джорджина се изпуска: " Не, ние го направихме там. "

След като осъзнава какво преди малко е споделила, Джорджина резервира безмълвие, макар че сестра й я пита непосредствено: " Правихте ли секс в спа центъра? " Докато Иван шеговито прибавя: " Тя се изнерви. "

Джорджина и Роналдо стартират да излизат през 2016 година, откакто се срещат в магазин на Gucci в Мадрид, където тя работоти, до момента в който футболистът играе в Реал Мадрид. На идната година Джорджина ражда щерка им Алана Мартина и четири години по-късно оповестиха, че чакат близнаци.

За страдание синът им Ейнджъл умря при раждането, само че щерка им Бела Есмералда е здрава и добре. С нея броят на децата на някогашната звезда на Манчестър Юнайтед става общо пет. В сериала на Netflix Джорджина разкрива и по какъв начин на двойката ѝ се постанова да се оправи с тежката загуба при три спонтанни аборта.
 I Am Georgina, Джорджина Родригес, Кристиано Роналдо и филмов откъс на втори сезон на риалитито й
За какво плаче половинката на Кристиано Роналдо

И какво ни чака във втори сезон на I Am Georgina

Двамата отхвърлят и слуховете, че са се оженили скрито на интимна гала в Мексико през 2019 година В момента Роналдо играе футбол в Саудитската професионална лига, откакто подписа контракт с Ал-Насър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР