Джеймс Уейл напусна своето шоу в TalkTV, след като нарече

...
Джеймс Уейл напусна своето шоу в TalkTV, след като нарече
Коментари Харесай

Джеймс Уейл напусна TalkTV след яростно избухване на гости, докато ги забранява да показват

Джеймс Уейл напусна своето шоу в TalkTV, откакто назова Нариндер Каур „ расистка “ по време на спор за войната Израел-Газа.

По време на дебата Джеймс подлага на критика протестиращите, до момента в който стотици бяха задържани в колежански кампуси в Съединени американски щати в събота по време на студентските митинги против войната в Газа. Нариндер, която призна, че самата тя е участвала на два марша, насърчи водещата на TalkTV да участва на шествието, преди да ги подлага на критика.

Нариндер сподели, че прекарването й от шествията е позитивно със фамилии, които стачкуват, и уточни, че еврейските протестиращи също са били присъстващи, когато гостът на TalkTV Аш Гулд упрекна присъстващите на марша, че са антисемити. След това той съобщи, че еврейските присъстващи на маршовете са „ анти-израелски настроени “, до момента в който Нариндер твърди, че са „ анти-геноцид “.

След това домакинът даде на всеки посетител по една минута да изложи своя мотив. Нариндър и Аш продължиха да се сблъскват, което докара до това, че Джеймс пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР