Искате ли най-накрая да опитате вкуса на истинските американски палачинки,

...
Искате ли най-накрая да опитате вкуса на истинските американски палачинки,
Коментари Харесай

Ето така се правят перфектните американски палачинки

Искате ли най-сетне да опитате усета на същинските американски палачинки, които нямат равни на себе си? Днес ще ви посочим няколко съществени специфики, които в случай че спазвате, изрично ще сервирате върху трапезата си най-вкусните и апетитни палачинки.
Ето по какъв начин се подготвят съвършените американски палачинки:
1. Никога не прекалявайте с месенето на палачинките
Обикновено се стремим да разбъркаме сместа толкоз добре, че тя да е с консистенция на най-гладкия крем, който в миналото сме опитвали. Всъщност това е неточност и може да ви коства вкусни и пухкави палачинки.
2. Винаги използвайте студени артикули
Знаем, че в доста от рецептите се употребяват затоплени артикули, само че американските палачинки не изискват това. Ако съставките са топли, допустимо е крайният резултат да са еластични и леки палачинки, които по нищо да не се приближават до американската си версия.

3. Забравете за мазнината
 Вкусни палачинки без мляко и глутен Вкусни палачинки без мляко и глутен
Ако търсите рецепта за палачинки без глутен и мляко, на вярното място сте. Те са подобаващи освен за хората с нетърпимост към пшен...
Още една специфичност, за която малко на брой домакини подозират. Ако желаете да се сдобиете с съвършените палачинки, печете ги в тиган с незалепващо покритие. Добавянето на лой е виновникът за хрупкавата коричка.
4. Задължително печете в парещ тиган
Задължително изчакайте няколко минути, преди да метнете първата палачинка върху тигана. Повърхността му не трябва да е прекомерно гореща, само че към 170 градуса е оптималната температура.

5. Когато се образуват мехурчета, обърнете палачинката
 Лесни палачинки с боровинки за закуска Лесни палачинки с боровинки за закуска
Обичаме палачинки, обичаме и боровинки! Време да ги комбинираме в една страхотна рецепта за закуска. Продукти: 1 3/4 чаши брашно ...
Това е сигурен знак, че палачинката се е изпекла добре от едната страна и е време да я обърнете и на другата.
6. Използвайте добавките след изпичане на палачинките
Ако обичате да похапвате палачинките си с мед, прибавете го едвам откакто сте ги изпекли. В противоположен случай ще вкарате влага в тестото и е доста евентуално те да стартират да залепват по дъното на тигана и да не разрешат да бъдат обръщани.
Ако следвате всички препоръки, които споделихме с вас, ще съумеете да сервирате на трапезата си съвършените американски палачинки, за които сме сигурни, че ще се харесат на цялото ви семейство.
Насладете им се!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР