Искате ли надникнете в близкото бъдеще и да разберете какво

...
Искате ли надникнете в близкото бъдеще и да разберете какво
Коментари Харесай

Избери цветя! Разбери какво те очаква това лято

Искате ли надникнете в близкото бъдеще и да разберете какво ще е лятото за вас! Не е нужно да хвърляте карти Таро или да си гледате на кафе.

Достатъчно е да разгледате галерията ни и да изберете една от всичките осем картинки, изобразяващи цветя. След това вижте по-долу какво символизира всяко от изображенията и узнайте своя летен шанс.

1. Лалета

Очаква ви връзка, почтена за сюжет на сапунен сериал. Страсти, инциденти, огорчения, амнистия ще съпътстват летните ви дни и несъмнено няма да ви е скучно.

2. Маргаритки

Очаква ви чиста, почтена и красива обич като в приказките. Дайте всичко от себе си, с цел да я задържите, тъй като ще е доста стойностна и значима за вас.

3. Червени рози

Готови сте да разкриете сърцето си пред някого, само че внимавайте. Ако прибързате, ще изплашите обекта на желанията си.

4. Слънчогледи

Очакват ви безгрижни мигове, еуфория и благополучие. Дори най-дребните неща ще ви карт да се усмихвате.

5. Нарциси

Човек, на който доста държите, ще ви потвърди предаността си към вас.

6. Орхидеи

Това лято ще подобрите стандарта си. Пътувания до екзотични дестинации, сантиментални круизи и лъскави празненства са единствено част от приключенията, които ви чакат.

7. Теменужки

Това лято ще добавите към кръга си с доближени един доста специфичен човек. Не, не става дума за нов сътрудник, а за добър другар.

8. Бели рози

Това лято ще получите предложение за брак или ще заживеете на фамилни начала с обичания човек. Възможно е фамилията ви да се усили с още един член.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР