Искате ли да разберете кой от е най-най-верният и страстен

...
Искате ли да разберете кой от е най-най-верният и страстен
Коментари Харесай

Най- всеотдайните и страстни мъже се раждат само под ТОЗИ знак на зодиака …

 kozиrog

Искате ли да разберете кой от е най-най-верният и буен мъж? Мнозина се изненадват, когато прочетат това мнение на астролозите.

Всъщност ситуацията на звездите при нашето раждане, се отразява на  това, по какъв начин ще се демонстрираме в своите връзки. Разбира се, има и изключения от правилото. Но те по тази причина са изключения, тъй като са редки.

И, несъмнено, никой не е отменял постановката, че би трябвало да работим за връзката си, тъй че тя да е щастлива.

Желаем ви вашата връзка да бъде щастлива и извънредно светла!

И, както споделят астролозите, под този знак се раждат най-нежните, предани и буйни мъже …

Мъжът Козирог е един от най-противоречиви знаци на зодиака.

Тайно неутолим за утвърждение и топли думи, той в това време се опасява да не би да наподобява прекомерно мек и затова е податлив да издига към себе си непревземаеми стени.

Само че на тази, който може да пробие дебелата стена на неговата недостижимост и да допре сърцето му, мъжът-Козирог ще посвети целия си живот и ще направи всичко допустимо с цел да я направи щастлива.

Любовта за Козирога   е сцена на битка на спорни усеща, които от време на време доминират. Външно студен и спокоен, той излъчва безчувственост към близките хора, постоянно обезкуражава дамите и даже сковава техния евентуален интерес към него.

Впрочем, това изцяло го устройва – никой в никакъв случай не би си помислил да го допира без основателна причина …

Козирогът елементарно разграничава лекото въодушевление от истинскитe и дълбоки усеща, които идеализира в душата си. Той има вяра в съществуването на същинската, откровена обич, само че не бърза да се впуска в търсенето и. Той избира маската на студенината, предопределена да скрие всичките му усеща.

Коя жена не би се съгласила да чака търпеливо с цел да се трансформира за обичания си в обект на безконечен екстаз? Коя жена не жадува за същинската обич, възпята в стихове, романи и филми?

Затова запомнете: мъжът Козирог ще бъде в положение да извърши вашите най-съкровени фантазии …

Още по тематиката:

Жените зад “Стената на Самотата ”: Знаете ли за какво сте невидими за мъжете?

 

  Жените “зад Стената на самотата “, нормално споделят за себе си: “Мен като че ли не ме виждат, не ме  виждат. Понякога  седнал съм в компания и  чувствам, че за мен са не запомнили.…

Цялата публикация

Мерзавците в зодиака. Женски взор върху мъжете – Телец

 

Телец (21.04 до 21.05) Ако внезапно сте се сдобили с  печалния опит за връзки с някой от безнадеждните мерзавци (и тук без забележима причина се сещаме за: Овен, Скорпион и…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР