Искате да изглеждате по-привлекателни отвсякога? Започнете със своя парфюм и

...
Искате да изглеждате по-привлекателни отвсякога? Започнете със своя парфюм и
Коментари Харесай

Подчертайте красотата си с парфюм Versace

Искате да изглеждате по-привлекателни отвсякога? Започнете със своя парфюм и подчертайте личните си жанр и изисканост. Нашето предложение ще Ви придвижи в необятната Италия, позната на всички ни лукса и екстравагантността си. Ще обърнем внимание на емблематичната Медуза, която ще способства единствено и само за това да се чувствате по-шик, след като и да било! Заинтригувахме ли Ви към този момент? Нека да забележим какво ни е подготвил стилният колос Versace!

Какви парфюми предлага марката Versace?

Всички свързваме името Versace с първокласна фешън сбирка облекла, само че истината е, че през последните години компанията се разви толкоз доста, че стартира да предлага всевъзможни продукти и артикули, включително и парфюми. Първият парфюм, който излиза под името марката на Versace, се появява на пазара през далечната 1981 година. До през днешния ден има пуснати десетки разнообразни типове аромати, които притеглят както мъже, по този начин и дами.

Един от най-известните аромати за мъже е Eros. Името му е въодушевено от гръцката митология и има нотки на мента и зелена ябълка. Тази композиция е извънредно примамлива, тъй като акцентира вашето лъчение пред останалите. Нотките от жасмин в него го вършат единствено още по-впечатляващ. Тази формула е повече от сполучлива, тъй като години наред Eros е измежду най-купуваните мъжки аромати.

Други известни мъжки аромати са Dylan Blue , Pour Homme и The Dreamer . Всички те носят своята лична специфика и елементарно могат да бъдат разпознати измежду феновете на парфюми.

Сред най-предпочитаните женски аромати пък се явява Bright Crystal. Той има неповторим лек гурме плодово-цветен мирис, получен вследствие на сполучливото съчетание на мускус, нар, божур, лотос и магнолия. Всичко това го прави извънредно мистериозен, сетивен и мекушав. Формата на опаковката също е повече от впечатляваща – капачето има форма, сходна на грациозен шлифован драгоценен камък. Това прави отпратка към бижутерийното дело на стилната къща и Ви кара да се замислите и за един сходен аксесоар, който отлично би допълнил визията на всяка дама.

Ако търсите парфюм за дами, Ви предлагаме да заложите също на Crystal Noir, Versense, Pour Femme и Yellow Diamond. Приятни, нежни и неустоими – по този начин бихме описали всички тях.

Откъде да закупим парфюмите на Versace?

В случай, че желаете да закупите, Ви предлагаме да изберете сигурен и благонадежден снабдител. В България подобен е електронният магазин Notino, който предлага цялостната гама от артикули на марката. Също по този начин постоянно можете да откриете съответно понижение, с което да спестите от своята поръчка и в това време елементарно и бързо да се сдобиете с стремежи от Вас артикул.

Парфюмите на Versace са превъзходен метод да наблегнете своята хубост. Не са Ви нужни други корекции, с цел да се чувствате прелестно в кожата си. Необходимо Ви е само самочувствие, което върви ръка за ръка с аромата, на който сте заложили. Изберете верния и забравете всяко едно терзание за Вашия външен тип. Парфюмите на Versace ще дадат на Вас и Вашата половинка всичко това, от което се нуждаете! Побързайте и разгледайте предложенията, с цел да заложите на едно ново благоухание през идната пролет.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР