Искането на оставката на министъра на Красимир Каракачанов от Веселин

...
Искането на оставката на министъра на Красимир Каракачанов от Веселин
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Искането на оставката на министър Каракачанов е ненавременно и необосновано

Искането на оставката на министъра на Красимир Каракачанов от Веселин Марешки е несвоевременно и голословно. Не могат да се приписват на боен министър, който е от 1 г на този пост, всичките „ благополучия ”, които са резултат от насъбрани и нерешени проблеми към този момент 30 години. Това съобщи във Велико Търново вицепремиерът Валери Симеонов.

Той оприличи вота на съмнение, който ще внася Българска социалистическа партия като напълно натурален политически ход на всяка съпротива.

„ Друг е въпросът, че както и предходния път, по този начин и в този момент, е лишен от съображение. От изказванията излиза наяве, че ще желаят избор на съмнение, а след една седмица ще измислят по какъв мотив и за какво. Вчера /б.а.в сряда/ научих, че мотивът за настояването на оставка на държавното управление ще бъде подаден след седмица. Това е задоволително да се мисли за неналичието на съществени причини ”, разяснява Симеонов.

Според него от българското европредсдателство, което е единствено за 6 месеца, не би могло да се чака реализирането на някакви супер и грандиозни.

„ Няма по какъв начин да стане такова нещо. Такива упования са свръхоптимистични. Но председателството мина доста добре.България се възползва от опцията да бъде хазаин, с цел да разпространява задачите си като европейска страна, позициите и стабилността си, както и ролята и опцията за присъединение на Западните Балкани към Европейски Съюз ”, сподели още Валери Симеонов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР