Искаме да сменим политическата система, защото виждаме, че за 33

...
Искаме да сменим политическата система, защото виждаме, че за 33
Коментари Харесай

Пламен Данаилов: ИТН иска смяна на политическата система

„ Искаме да сменим политическата система, тъй като виждаме, че за 33 години ние сме най-бедната страна в Европейски Съюз. По-голямата част от хората желаят промяна на модела. Това е естествено и разумно продължение ”, разяснява Пламен Данаилов от „ ИТН " в ефира на предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Според политика едно от главните оръжия за битка с инфлацията са вложенията. ”В бюджета беше заложена голяма сума за вложения и нищо не се осъществя. Това, което ще бъде препоръчано в Европейски Съюз за гласоподаване на 30 септември, е налагане на налог и изземване на огромните облаги на енергийните сдружения. Това ние сме го създали. Компенсациите за бизнеса за електрическа енергия се заплащат напълно от енергийните сдружения. Ние сме подхванали доста изпреварващи стъпки, с цел да запазим конкурентоспособността на българския бизнес ", разяснява Данаилов.

„ Трябват вложения. Само когато има вложения, се основават високи приходи. За страдание, предходното държавно управление изгони много вложители. За първи път в България имаме подобен отлив. 550 млн. евро за първите 6 месеца на тази година е отливът на директни задгранични вложения. Това е рекордна негативна стойност, маркирана в България за всички времена ”, уточни още политикът от Има Такъв Народ.

Бел.ред.

Убеден съм, че в случай че влязат в Народното събрание, депутатите от Има Такъв Народ ще се борят за президентска република по този начин сърцато и безрезервно, както в предходните три Народното събрание се бориха за мажоритарна изборна система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР