Искам в България да има държавност, която да се грижи

...
Искам в България да има държавност, която да се грижи
Коментари Харесай

Кубрат Пулев за Слави Трифонов: Той не е лидер, само се крие

Искам в България да има държавност, която да се грижи за този народ. За такава България гласувах. Това съобщи боксьорът Кубрат Пулев в студиото на Bulgaria on air.

Според него резултатът на Слави Трифонов е поръчка за смяна. Той беше безапелационен, че шоумен не може да бъде водач на България: „ Трябва да има волята и интелекта да се оправи. Аз не го виждам това в Слави Трифонов “. „ Шоуто стартира. Започва и криеницата. Такъв водач не съм виждал на никое място по света. Не виждам по какъв начин ще съумеят по този метод. Не мога да вея, че се стига до хора като Трифонов. “, сподели Пулев.

Той изрази мнение, че вотът за Трифонов е углавен: „ Смятам, че мъчно ще се сформира държавно управление “. Боксьорът приказва и за политическия си план: „ За мен България е раят. Аз по този начин се усещам тук. България би трябвало да се управлява от напълно нов вид политици.

Имам другарски диалози с политиците от всички партии и оставам с усещане, че тези хора нямат обич в сърцата си към България “. По думите му хората не биха желали той да влезе в политиката, тъй като „ ще бъде омаскарен и наплют “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР