„Искам да подчертая още веднъж, че предварителните внушения и инсинуации,

...
„Искам да подчертая още веднъж, че предварителните внушения и инсинуации,
Коментари Харесай

Стефан Янев: Направихме всичко българите да гласуват свободно, честно и открито

„ Искам да подчертая още един път, че предварителните внушения и клевети, че изборите няма да бъдат проведени и ще се основат предпоставки за изкривявания, нарушавания и опорочаване на вота, не се сбъднаха. Българските жители имаха опцията да гласоподават свободно, почтено и намерено. Служебният кабинет направи всичко допустимо, както по организацията на изборите, по този начин и за попречване на грозните феномени, свързани с пазаруването на гласове и корпоративния вот”, съобщи служебният министър председател Стефан Янев преди постоянното съвещание на Министерския съвет.

Той уточни, че такава била и оценката на външните наблюдаващи, които са адмирирали напъните на Министерство на вътрешните работи за справяне с тези феномени. Янев изрази терзание от ниската изборна интензивност и прикани жителите да излязат и да гласоподават на балотажа.

„ Българските жители да гласоподават почтено и намерено, да дадат своя глас за тази президентска двойка, за която считат, че най-успешно и най-добре ще уплътни заложените в Конституцията пълномощия на президентската институция. Бъдете активни”, прикани Янев.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР