Ирена Георгиева се връща като зам.-министър в туристическото ведомство. Тя

...
Ирена Георгиева се връща като зам.-министър в туристическото ведомство. Тя
Коментари Харесай

Заместничка на Ангелкова се връща в туризма

Ирена Георгиева се връща като зам.-министър в туристическото ведомство. Тя заемаше същия пост в третия кабинет на Бойко Борисов като заместител на Николина Ангелкова.
Професионалният опит на Георгиева е напълно обвързван с туризма. Има над 25-годишен управнически опит в тази сфера като началник на туристически организации. Защитила е и редица документи с подобен профил.

От 2006 година е член на УС на Асоциацията на българските туроператори и туристически организации (АБТТА), а от 2009 година до 2013 година е ръководител на АБТТА.
След това още веднъж е член на управителния орган на асоциацията до назначението ѝ за заместник-министър на туризма през февруари 2015 година

Тодор Чуров и Василий Такев заемат длъжността заместник-министри на външните работи.

Тодор Чуров е дълготраен посланик от кариерата, няколко пъти е заемал длъжността заместник-министър на външните работи. Бил е заместник-ръководител на посолството ни във Вашингтон, дипломат на България в Кувейт, непрекъснат представител и началник на Постоянната делегация на България към НАТО в Брюксел, а от 2016 година до 2021 година е дипломат на България в Румъния.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР