Иран ще накаже всички виновни за непреднамереното сваляне на украинския

...
Иран ще накаже всички виновни за непреднамереното сваляне на украинския
Коментари Харесай

Президентът на Иран: Свалянето на самолета бе непростима грешка

Иран ще накаже всички отговорни за непреднамереното събаряне на украинския пътнически аероплан, съобщи в телевизионно послание иранският президент Хасан Рохани, който даде обещание, че ще има подробно следствие на тази покруса, съобщи " Ройтерс ".

" Това беше непростима неточност. Не може единствено един човек да е бил отговорен за разбиването на самолета. Признанието за позволена неточност от иранските въоръжени сили е добра първа стъпка. Трябва да уверим хората, че това повече няма да се случи. Правителството на Иран е отговорно пред народа на Иран и пред другите страни, които са изгубили свои жители в тази самолетна злополука ", съобщи Рохани.

Президентът също така сподели, че управляващите на Иран ще основат специфична конструкция в системата на правосъдните органи за следствието на аргументите и събитията към разбиването на украинския аероплан край Техеран. Начело на тази конструкция ще бъде професионален арбитър, добави Рохани. Същевременно представител на иранската правосъдна система сподели, че няколко души са задържани за ролята им в злополуката със самолета, само че не навлезе в детайлности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР