Иракчанка може да влезе в историята на рекордите като майката

...
Иракчанка може да влезе в историята на рекордите като майката
Коментари Харесай

Рекорд: 13 бебета в корема на иракчанка

Иракчанка може да влезе в историята на върховете като майката с най-вече бебета в корема. Тя носи в утробата си цели 13 бебета.

Жената, която живее в иракската провинция Салахуддин, изненадала брачна половинка си, когато ненадейно станало ясно, че е бременна.

Бъдещата майка е на 40 години и след обзор при доктора се оказало, че тя ще даде живот на цели 13 деца. След прегледа били открити 13 ембриона в утробата й.

 Бременна

Оказало се, че дамата и брачният партньор й вършат опити от 5 години да имат деца, само че всякога напъните им са напразни. Затова мъжът й я зарязал, без да знае, че е съумял да се трансформира в предстоящ баща.

Той даже си намерил друга жена, с която да опита да остави потомство след себе си, само че внезапно се оказало, че ще има 13 бебета от първата си жена. Това го предиздвикало да се върне при някогашната си брачна половинка, с която към момента нямат формален бракоразвод.

Очертава се той да е единственият мъж, който ще има толкоз доста деца вкупом – до момента не е имало подобен случай. Но медицинските прогнози не са по този начин оптимистични и върхът може и да не се получи.

 Бременност

Според лекарите има сериозна заплаха бебетата да не могат да се развият вярно и да се наложи част от тях да бъдат пожертвани, с цел да могат останалите да имат задоволително място, с цел да порастват.

Според първичните разбори на положението на дамата четири от ембрионите към този момент са мъртви, само че са нужни спомагателни проучвания, тъй като имало късмет тези разбори да не са напълно точни.

За другите девет ембриона няма заплаха към този момент, само че съществува риск по-слабите от тях да загинат. В момента майката е в болница под наблюдаване, защото лекарите са решили, че да остане в дома си е рисковано както за нея, по този начин и за нейните бебета.

Досега върха за най-вече родени бебета едновременно държи американката Надя Сулеман, която роди осем деца вкупом. Надя провокира доста рецензии, защото родила осемте бебета, макар че има още шест свои, а живее сама. За да се устоя, безработната майка се снимала в порнофилм с баснословния хонорар от съвсем 1 милион $.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР