Инвеститорите са в търсене на алткойни, които потенциално биха могли

...
Инвеститорите са в търсене на алткойни, които потенциално биха могли
Коментари Харесай

Тези 3 алткойна трябва да се следят, ако бичата траектория на Bitcoin се възобнови: Solana , Retik Finance и Dogwifhat

Инвеститорите са в търсене на алткойни, които евентуално биха могли да обезпечат забележителна възвръщаемост, когато BTC тръгне отово по бича траектория.

Сред множеството налични благоприятни условия три алткойна – Solana (SOL), Retik Finance (RETIK) и Dogwifhat (WIF) – привлякоха вниманието на мнозина, като всеки от тях предлага свои лични неповторими благоприятни условия за вложителите.

Solana (SOL): Бързото и мащабируемо блокчейн решение

Solana набира известност поради впечатляващите си скорости на транзакциите и мащабируемост. Способността ѝ да обработва бързо и дейно огромен размер транзакции я направи обичана измежду разработчиците, изграждащи децентрализирани приложения (dApps) и децентрализирани финансови планове (DeFi). Според мнозина SOL е в добра позиция да означи забележителен напредък, защото нейната технология продължава да притегля внимание и да се приема в крипто общността.



Въз основа на последните прогнози за цената на Solana, монетата може да осъществя нарастване от 14%, достигайки към $179 през юни 2024 година Техническите знаци допускат бичи настроения, като показателят на страха и алчността е на равнище 68 (показващ алчност). През последния месец Solana е имала 15 от 30 зелени дни, като волатилността е малко над 9%. Като се имат поради тези прозрения, сега се смята, че има удобна опция Solana да се показа добре.

Retik Finance (RETIK): Промяна на децентрализираното финансиране (DeFi)

Retik Finance (RETIK) поражда неспокойствие в света на децентрализираното финансиране със своя повсеместен пакет от DeFi решения. От портфейли без настойничество до дебитни DeFi карти и платформи за кредитиране, задвижвани от изкуствен интелект, Retik Finance дава опция на потребителите да поемат надзор над финансовите си активи и да вземат участие в разрастващото се DeFi пространство. Платформата предлага разнообразни финансови услуги, като разпределяне на заеми, заемане на средства, стейкинг и yield farming, дружно с родния си токен RETIK, който се употребява за ръководство и транзакции в границите на екосистемата.

Със постоянна поддръжка от разработчици и съветници, фокусирана върху потребителското преживяване и сигурността, Retik Finance се обрисува като обещаваща инвестиция в DeFi бранша. Предвижда се Retik Finance да дебютира на 21 май 2024 година до 15:00 ч. UTC на главните тържища и Uniswap, като цели да усили оптимално достъпността и ликвидността посредством тактика за двойно листване. Като се имат поради новаторските DeFi решения и ангажираната общественост, вложителите се предизвикват да наблюдават протичащото се във връзка с плана с наближаването на старта му.

Успешната предварителна продажба на плана, набрала над $32 милиона, отразява доверието на вложителите във визията и капацитета на Retik Finance да промени обичайното финансиране. Този триумф акцентира прозрачността на плана и присъединяване на общността, които са от значително значение за дълготрайната резистентност на блокчейн плана. Тъй като приемането на DeFi продължава да се уголемява, RETIK има капацитет да означи обилни облаги по време на идващия бичи цикъл на Bitcoin, защото от ден на ден вложители признават цената на нейните новаторски оферти.

Dogwifhat (WIF): Токенът, който възнаграждава вложителите

Dogwifhat (WIF) беше пусната в блокчейна Solana на 20 ноември 2023 година и притегли общността на меме монетите с помощта на хумористичната си тематика, включваща „ безусловно единствено куче с шапка “.

Ръстът на цената, на който се радва от основаването си, се дължи главно на непрестанния напън от страна на нейната общественост и на други планове в пространството, които се възползваха от хумора ѝ, дружно с интереса към мрежата на Solana. WIF стартира да се търгува през новата година на цена малко над $0.15 и последователно се повиши през първите два месеца на годината. Обявяването на листването от Binance способства за продължаващия растеж на цената. След листването в Binance WIF се увеличи с над 100%, като на 15 март 2024 година се търгуваше за над $3. Според прогнозата на WIF се чака Dogwifhat да нарасне с над 200% и да доближи $10 до юни 2024 година

Навигация в крипто пространството: Възможности и провокации

Тъй като крипто пазарът продължава да се развива, вложителите са изправени както пред благоприятни условия, по този начин и пред провокации. Въпреки че капацитетът за обилни облаги по време на бичия напредък на Bitcoin е привлекателен, волатилността и несигурността на пазара не могат да бъдат подценявани. Инвеститорите би трябвало да организират задълбочени изследвания и да демонстрират нерешителност, когато се ориентират в крипто пазара, изключително когато обмислят вложения в алткойни като SOL, RETIK и WIF.

Заключение

Solana (SOL), Retik Finance (RETIK) и Dogwifhat (WIF) са три алткойна, които вложителите би трябвало да следят по време на идващия бичи цикъл на Bitcoin. Въпреки че всяка от тях има своите неповторими характерности и капацитет за напредък, вложителите би трябвало да подхождат към вложенията си с старание и нерешителност, като регистрират опциите и рисковете, свързани с непрекъснато изменящия се свят на криптовалутите.

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:

Бяла книга:

Twitter:

Telegram:


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР