Инвестбанк АД предоставя изцяло дигитализиран процес по кандидатстване, одобрение и

...
Инвестбанк АД предоставя изцяло дигитализиран процес по кандидатстване, одобрение и
Коментари Харесай

Кредитна карта от Инвестбанк с изцяло онлайн кандидатстване

Инвестбанк АД дава напълно цифровизиран развой по кандидатстване, утвърждение и издаване на кредитни карти, c ĸoетo подсигурява мaĸcимaлнa бъpзинa и yдoбcтвo нa cвoитe ĸлиeнти.

Ceгa, единствено с няколко клика, клиентите могат да заявят и да завършват процеса в границите на минути, където и да се намират, оповестяват от трезора.

Зa paзлиĸa oт пoceщeниeтo в бaнĸoв oфиc, ĸaндидaтcтвaнeтo зa ĸpeдитна карта онлайн e дocтъпнo пo вcяĸo вpeмe нa дeнoнoщиeтo. Необходимите документи се подписват напълно цифрово, а след утвърждение картата се доставя посредством пощальон на посочен от клиента адрес.

Международните кредитни карти Mastercard Standard и Mastercard Gold са предопределени за физически лица и са с кредитен предел до 5000 лв. или равностойността им в евро.

Кредитната карта се издава при преференциални условия: без такса за издаване, дълъг безлихвен интервал – до 60 дни и безвъзмезден осигурителен пакет при пътешестване. И още, картата е с пет годишна годност на пластиката и дава 0.5% автоматизиран Cash back при покупки.

Създаденият за задачата микросайт за онлайн кандидатстване за кредитна карта стъпва на най-хубавите практики в региона на електронните услуги, като обезпечава освен експедитивност, само че и сигурност по повод прецизното използване на процедура поидентификация и активация на картата от разстояние.

„ Дигиталното изобретение е част от непрекъснато разширяващото се портфолио от цифрови услуги на банката. Работим в посока на непрестанно усъвършенстване и развиване на конкурентни онлайн артикули и услуги “, обрисува целите на банката Председателят на Управителния съвет Светослав Миланов.

В допълнение, в интервала от 1 до 31 август 2022 година всички клиенти, декларирали кредитна карта от Инвестбанк АД напълно онлайн, вземат участие в игра с награди. Ежеседмично ще се теглят награди от лотария, които включват общо четири уикенда за двама с включена закуска в първокласни хотели от веригата "Феста Хотели ".

Печелившите имат шанса сами да изберат на море или планина избират да отседнат, а точно да посочат сред хотел „ Виа Понтика “ в Поморие и „ Уинтър Палас “ в Боровец.

Сред премиите са и виновност от маза Black Sea Gold.

Официалните правила на играта ще бъдат оповестени на корпоративния уебсайт на банката, както и на платформата за онлайн кандидатстване за кредитна карта.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР