Интимността в една връзка е изключително деликатен и важен въпрос.

...
Интимността в една връзка е изключително деликатен и важен въпрос.
Коментари Харесай

5 неща, които влияят катастрофално на любовния ви живот

Интимността в една връзка е извънредно внимателен и значим въпрос. Сексът се смята за един от стълбовете на сполучливата връзка, макар че тук няма едно предписание, тъй като потребностите на двойките са разнообразни.

Някои считат, че е приемливо да вършат секс няколко пъти седмично, до момента в който за други е задоволително един път на две седмици. Най-важното е потребностите на сътрудниците да се припокриват. Освен това е значимо да избягвате неточности, които оказват извънредно отрицателно въздействие върху интимния ви живот. И обратно на външния тип, ние правим доста от тях, постоянно неумишлено.

Егоизъм в леглото
Ако в леглото единствено един човек е в центъра на вниманието и се задоволяват най-вече неговите мечти и потребности, това е извънредно себелюбив метод. Единствено забелязването и задоволяването на потребностите и на двамата сътрудници е гаранция, че сексът ще бъде източник на задоволство и за двамата, а не на отчаяние.
Липса за почтеност
Да се ​​преструвате пред колегата си, че всичко е ужасно, е неверно както за него, по този начин и за вас самите. Без почтеност в леглото ще бъде мъчно да се поправя това, което не е наред. Честността е нужна, с цел да си доставяте наслаждение и да израствате и се сближавате като двойка.
Натискане за секс
Когато един сътрудник просто не се усеща във форма, да вземем за пример, има съществени проблеми на главата си, не е добре да настоявате за секс. В случай, че неналичието на секс е продължителна, би трябвало да разберете каква може да е повода. За да се върне всичко към естественото, първо отстранете казуса. И не забравяйте - хора сме, а не сме машини!
Липса на спонтанност
Нищо не убива желанието за секс повече от неналичието даже на малко фикция и спонтанност. Желанието понижава, в случай че някой би трябвало първо да направи няколко други неща, преди да има сексуален акт. И по този начин всякога.

Също толкоз смъртоносно за леглото е уговарянето на срещи едновременно, както и разчитането единствено на едни и същи пози. Малко спонтанност и пикантност не са навредили на нито една връзка.
Поставяне на прекомерно огромен акцент върху физиката
Физическото привличане е доста значимо, само че никога не е най-важното в една връзка. Осъзнаването, че другият те обича, макар непотребните килограми или неприятната сега форма, е един от най-хубавите афродизиаци. Обичаме другия не поради това по какъв начин наподобява, а поради това, което е. Ако няма абсолютно приемане, пораждат комплекси и боязън от непосредственост.

Ако забележите някои от тези неща в личната си връзка, дано това ви служи като сигнал. Отстранете нездравословните привички и ще изведете интимния си живот на най-високо равнище.

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР