Интернет магазинът SCDKey предлага легални продуктови ключове за офис продукта

...
Интернет магазинът SCDKey предлага легални продуктови ключове за офис продукта
Коментари Харесай

SCDKey предлага глобални продуктови ключове за Office 2016 Professional при цена $31,5

Интернет магазинът SCDKey предлага легални продуктови ключове за офис продукта Office 2016 Professional Plus при извънредно преференциална цена. Улеснете работата с компютъра и забравете пиратските активатори, разрушаващи осведомителната сигурност.

 С помощта на този продуктов ключ можете да работите с новия Office 2016 Professional Plus или да надстроите настоящия си офис пакет. Всичко това при напълно ниска и търпима цена. Електронният магазин предлага OEM продуктов ключ за Office 2016 Professional Plus, осигуряващ лиценз за легалното прилагане на офис пакета.

Office 2016 е най-новата версия на известния офис пакет на Microsoft, който към този момент предлага интеграция с електронен облак, опция за множествено редактиране на документите в действително време и напълно нови функционалности за всяка от включените в пакета стратегии – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access и Skype за бизнеса.

Продуктовият ключ Office 2016 Professional Plus CD Key Global можете да закупите отсам
Код на електронния ваучър за 10% отстъпка SKKaldata
Крайна цена : $31,5 (без кода цената е $35)
За посетителите на Kaldata, отстъпката е 10%
SCDKey предлага и OEM продуктовия ключ единствено за операционната система Microsoft Windows 10 Pro. Изключително преференциално, в случай че не ползвате новите версии на Microsoft Office.

 Windows 10 е лична Оценка за съвместимост, създадена и предлагана от Microsoft, като член на семейството операционни системи Windows NT. Windows 10 излезе на 29 юли 2015 година и е първата Оценка за съвместимост на Microsoft, която получава непрекъснати актуализации на функционалността.

За потреблението на продуктовия ключ е задоволително да изтеглите официалния дисков облик на операционната система Windows 10 Pro, да я инсталирате и по-късно да я активирате с получения от SCDKey код.

Лицензният код за активиране Оценка за съвместимост Microsoft Windows 10 Pro може да бъде закупен отсам
Код на електронния ваучър за 10% отстъпка SKKaldata
Крайна цена : $12,6 (без кода цената е $14)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР