InterNations, най-голямата световна общност на експати, представи ново проучване, наречено

...
InterNations, най-голямата световна общност на експати, представи ново проучване, наречено
Коментари Харесай

Най-добрите и най-лошите страни за устойчив живот

InterNations, най-голямата международна общественост на експати, показа ново изследване, наречено „ Околната среда и устойчивостта “, в резултат от което направиха любопитна ранглиста за най-хубавите и най-лошите страни за резистентен метод на живот.

Резултатите разкриват, че Финландия, Швеция, Норвегия, Австрия и Швейцария оферират най-устойчива среда за живот на работещи експерти в чужбина. В най-долния завършек на класацията са Индия, Кувейт, Египет, Индонезия и Виетнам.

При подреждането на страните са взети под внимание осем съществени фактора, измежду които достъпността на „ зелени артикули и услуги “, качеството на въздуха, енергийното доставяне, преработване и ръководство на отпадъците.

Финландия заема челните позиция в няколко ранглисти: „ Средата и устойчивостта “, „ Качество на околната среда “, „ Качеството на въздуха “.

На първо място в ранглисти „ артикули и комунални услуги “ и „ политики и хора “ е Швеция.

На последно място по рейтинг се подрежда Индия, която е на дъното в шест от 8-те категории. 62% от експатите в Индия считат, че държавното управление на страната не поддържа политиките за отбрана на околоната среда, до момента в който 59% споделят, че локалното население не се интересува от тематиката за климата.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР