Интересна и понякога неочаквана информация за характера на човек може

...
Интересна и понякога неочаквана информация за характера на човек може
Коментари Харесай

Незабавен тест: Размерът на кутрето казва всичко за вас

Интересна и от време на време непредвидена информация за характера на човек може да се извлече, като се обърне внимание на дължината на дребния му пръст, по отношение на безименния. Това е неотложен психически тест, основан на тази линия.

Ръцете са незаменима част от тялото. С тяхна помощ всеки ден вършим хиляди неща, поддържаме връзка, опознаваме се, ръкопляскаме, свирим на разнообразни музикални принадлежности, спортуваме и така нататък Не на вятъра има израз, за случаите, когато не се оправяме с нещо - „ като без ръце ", или – "с две леви ръце “. Но това не е всичко. Ръцете на човек могат да опишат доста повече за неговия темперамент.

Важна информация за човек може да бъде събрана, като се обърне внимание на дължината на дребния пръст, по отношение на безименния. Погледнете деликатно дребния си пръст и разберете към кой вид принадлежи: 1, 2 или 3. И по този начин:

 жена, ръце

Първи вид. Ако дължината на дребния пръст не надвишава равнището на първата линия на безименния пръст, това демонстрира, че притежателят на пръстите е уравновесен човек. Този човек демонстрира податливост към ред, успокоение и миролюбие. Той подсъзнателно заобикаля хаоса.

Стреми се всяко нещо да е на мястото си, само че надалеч не е буквоядец или отегчителен перфекционист. Единственото нещо, което може да го вбеси, е неналичието на баланс в живота. Човек с тази настройка на дланта е прочувствено, полово и интелектуално уравновесен.

Мислите му са спокойни, решенията - претеглени, мнението му се основава на сериозен разбор. Преди да изрази мнението си, той ще обмисли и претегли всичко деликатно. Неговата вътрешна убеденост е резултат от дълбокото схващане на своята персона.

Здраве: Този вид хора имат здрав далак и корем. Въпреки това, има възможност да страдат от меланхолия.

Втори вид. Малкият пръст стърчи тъкмо над първата линия на безименния пръст. Какво демонстрира това? Такъв човек постоянно дава повече от това, което вероятно се изисква от него при избрани условия. Това важи и за професионални действия, и за персонален живот, и за сантиментални връзки. Този човек прави това по лично предпочитание, а не по насила. На човек от този вид може безвредно да бъде му поверена на всякаква загадка. Умее тактично и внимателно да борави с поверената му информация.

Стриктно се придържа към личното си мнение. И не е елементарно да го разубедиш. Но чака правдивост от близките. Да, той дава на хората обич и благотворителност по лична воля, само че въпреки всичко желае да получи добрина в подмяна. Той няма да го желае директно, а ще чака в дълбините на душата си положителни връзки. Притежаващият такава длан неумишлено доближава до тези, които виждат душата му и го одобряват подобен, какъвто е.

Здраве: Този вид също има здрав далак и корем. Но неуморната му увереност може да го докара до стрес.

Трети вид. Тази група хора е обединена от пай дребен пръст, който не доближава първата линия на безименния пръст. Собственикът на такава линия на дланта е много прочувствен, сензитивен и прекомерно предразположен на болежка, когато е породена от тези, на които се доверява до дъно най-вече. Този човек без съмнение е подготвен да остави настрани делата си, с цел да се притече неотложно на помощ на някого.

 жена, ръце

Ако допусне някого в душата си, това е за цялостен живот. Ако бъде предаден от него или работи обратно на упованията му, това му предизвиква сериозна болежка. Но такава сензитивност разрешава на човек от третия вид да схваща по-добре страстите на другите, да се слага на тяхно място. Той дава на хората топлината на душата си и тези прелестни качества притеглят към него всеки, който се нуждае от добротата и човещина, от грижа.

Здраве. Съществува риск от храносмилателни разстройства, тъй че е потребно да си следи храненето и да пие задоволително вода.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР