Интересен ритуал се настани неочаквано при италианците по време на

...
Интересен ритуал се настани неочаквано при италианците по време на
Коментари Харесай

Ритуалът, който бди над Италия

Интересен обред се настани ненадейно при италианците по време на европейското състезание. И се оказва по този начин, че те не желаят да се разделят с него. 

Бившият нападател и сегашен началник на делегацията на националния тим на Италия Джанлука Виали е в центъра на любопитно поверие, което “адзурите ” съблюдават преди всеки собствен мач от Евро 2020.

Всичко стартира преди втория дуел на Италия в шампионата. Тогава при потеглянето от подготвителната база в Коверчано за Рим всички са се качили в рейса, който потегля. Изведнъж обаче той стопира, тъй като се оказва, че Виали не е в него.

Така закъснелият началник догонва рейса и се качва. Впоследствие “Скуадра адзура ” печели мача си против Швейцария с безапелационното 3:0. 

Затова в лагера на тима вземат решение да започват традицията Виали да закъснява за всяко тръгване с рейса преди среща от Евро 2020. Италианците съблюдаваха този обред и преди днешното си тръгване за Лондон, където на следващия ден се изправят срещу  във финала на шампионата.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР