Интер вече работи по намирането на заместник на Ромелу Лукаку.

...
Интер вече работи по намирането на заместник на Ромелу Лукаку.
Коментари Харесай

Интер сменя Лукаку с Марсиал

Интер към този момент работи по намирането на заместител на Ромелу Лукаку. Белгиецът е доста покрай трансфер в посока Челси, а напускането му ще остави сериозна дупка в офанзивата на “нерадзурите”. Затова шефовете на клуба към този момент работят по привличането на Антони Марсиал за негов заместител, твърди “Мирър”.

Бъдещето на Марсиал в Манчестър Юнайтед е неразбираемо. 25-годишният французин не е първи избор на Оле Гунар Солскяер в предни позиции, тъй че от клуба са склонни да договарят за възможна негова продажба.

Макар че Интер ще вземе голяма сума от продажбата на Лукаку, в клуба ще опитат да вземат Марсиал чартърен за една година. От Манчестър Юнайтед може и да се съгласят на сходна договорка, само че единствено при изискване, че в контракта има заложена наложителна уговорка за откупуване на французина през идващото лято, като “Червените дяволи” ще желаят да си върнат колкото се може по-голяма част от 60-те милиона паунда, които заплатиха на Монако за привличането на Марсиал преди 6 години.

Откакто пристигна на “Олд Трафорд” представянето на Марсиал е на приливи и отливи. За последните 6 сезона той има 258 мача и 78 гола за клуба във всички шампионати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР