Интензивен трафик за товарни автомобили на границата с Румъния.Това съобщават

...
Интензивен трафик за товарни автомобили на границата с Румъния.Това съобщават
Коментари Харесай

Интензивен трафик за товарни автомобили на границата с Румъния

Интензивен трафик за товарни коли на границата с Румъния.Това оповестяват от Главната дирекция „ Гранична полиция “ – Министерство на вътрешните работи. Информацията е към 6:00 часа тази заран.

Трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт “Видин ”, Граничен контролно-пропусквателен пункт “Кардам ” и Граничен контролно-пропусквателен пункт “Дуранкулак ” 

Поради сериозно ниското равнище на река Дунав фериботната платформа, обслужваща Граничен контролно-пропусквателен пункт “Оряхово ” – “Бекет ”, няма да извършва курсове до нормализиране равнището на реката. Товарните коли ще бъдат пренасочвани към Граничен контролно-пропусквателен пункт “Русе ” и Граничен контролно-пропусквателен пункт “Никопол ”.

На границата със Сърбия трафикът е естествен на всички гранично-пропускателни пунктове. На Граничен контролно-пропусквателен пункт “Калотина ” се правят строително-монтажни действия за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства.

Интензивен трафик

На границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранично-пропускателни пунктове. През гранични пунктове “Маказа ”, “Златоград ” и “Ивайловград ” могат да минават единствено леки коли и микробуси.

На границата с Република Северна Македония на Граничен контролно-пропусквателен пункт “Станке Лисичково ” се правят строително-монтажни работи, по отношение на които прекосяването през граничния пункт е допустимо при съблюдаване на ограниченията за краткотрайна организация на придвижването. На Граничен контролно-пропусквателен пункт “Гюешево ” и Граничен контролно-пропусквателен пункт “Златарево ” трафикът е естествен.

На границата с Турция трафикът е естествен на всички гранично-пропускателни пунктове.

Имаме една от най-сигурните граници

Това сподели преди дни вицепрезидентът Илияна Йотова. Тя посочи, че сравнението и е за целия Европейски съюз и направи параленост с Италия и Гърция.

„ Независимо от многото гласове, които чуваме освен в страната, само че и извън, на скептиците във връзка с нашето разширение към Шенген, аз считам, че и този път България ще се оправи. Разбира се, това не може да бъде единствено наша задача, сподели Йотова.

Упрекът ми е към европейските институции, тъй като знаете, че пактът за миграция е блокиран – той не се движи, не е признат. Част от клаузите вътре не са преференциални за България, тъй като ще продължава да работи по този начин нареченото Дъблинско съглашение, сподели още тя.

Според нея всичко това ни обрича да бъдем страна, която главно ще се грижи за хората, които ще стъпят за първи път на европейска територия.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР