Instagram тества функция, която ще позволи на потребителите да прикачат

...
Instagram тества функция, която ще позволи на потребителите да прикачат
Коментари Харесай

Instagram тества функция за закачане на публикация

Instagram тества функционалност, която ще разреши на потребителите да прикачат (pin-ват) изявления към мрежата на своите профили, написа TechCrunch.

Функцията, която сега е допустима единствено за някои като част от теста, разрешава на потребителите да акцентират съответни изявления в горната част на мрежата на профилите си. Подобно на закачените туитове в Twitter или закачените видеоклипове в TikTok, акцентирането на обособени изявления в Instagram в горната част на профила би разрешило на основателите да привлекат вниманието към наличието, без да изискват почитателите да превъртат надолу през предходни изявления, с цел да го търсят.

Instagram към този момент разрешава на потребителите да основават акценти на истории, които се появяват над решетките на профилите, а основателите постоянно употребяват функционалността, с цел да провеждат известно наличие като въпроси и отговори, акценти на събития и други.

Ако бъдат въведени отвън теста, закрепените изявления могат да включват известно наличие, както и да се трансфорат в нов вид цифрово рекламно пространство за авторитетни лица, работещи с марки, с цел да основават спонсорирано наличие.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР