Instagram е обичана от топ гримьорите платформа. Там те трупат

...
Instagram е обичана от топ гримьорите платформа. Там те трупат
Коментари Харесай

10 топ гримьори, които да следвате в Instagram

Instagram е обичана от топ гримьорите платформа. Там те натрупат голям брой почитатели и имат чудесна публика, пред която разкриват тайните си техники и умения, публикуват фотоси с достиженията си и не на последно място да се хвалят с известните клиенти, над чиито лица работят.

Instagram е парадайс за препоръки за разкрасяване, само че въпреки всичко - кого да следваме, в случай че ни се желае черпим опит от най-хубавите и да сме наясно с последните техники и хакове, с цел да реализираме съвършен външен тип и благодарение на грима.

Ето и нашите оферти:

Гучи Уестман (Gucci Westman)

Ако имате потребност от препоръки по какъв начин да изглеждате естествено и женствено – Гучи е вашият човек. Тя се грижи за лицата на РийзУидърспун и Дженифър Анистън. В добавка към потребните професионални препоръки в профила си гримьорката споделя и доста забавни детайлности за персоналния си живот и фамилията си.
               

 

Марио Дедиванович (Mario Dedivanovic)

Защо да го следвате? Дедиванович е обичан гримьор на семейство Кардашиан. На него изискуем доста скъпи препоръки за контурирането. Той е наложителен и за всеки, който желае да овладее тайните на опушения грим.
               

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР