Инспектори от отдела за митническа и гранична защита на САЩ

...
Инспектори от отдела за митническа и гранична защита на САЩ
Коментари Харесай

Опасни козметични инжекции от България изловени в САЩ

Инспектори от отдела за митническа и гранична отбрана на Съединени американски щати конфискуваха в Синсинати, щата Охайо, десетки колета съдържащи флакони с неодобрени инжекционни препарати за козметични процедури, от няколко страни, измежду които и България, съобщи БНР.

Американските гранични чиновници са конфискували 78 колета с неодобрени за приложимост в Съединени американски щати инжекционни козметични препарати на обща стойност над 175 000 $, оповестиха от Агенция за надзор на храните и медикаментите. Пратките с неодобрените флакони от България, Испания, Китай и Корея са били изпращани до адреси в щатите Орегон, Южна Каролина, Ню Йорк и други места в Съединени американски щати.
-->
" Няма метод да разберем дали тези медикаменти са направени при условия на добра индустриална процедура и дали стерилността на тези артикули е обезпечена ", сподели Дан Солис, помощник-комисар на организацията, отговарящ за вноса.

Продажбата на храни и медикаменти на територията на Съединени американски щати е извънредно строго регламентирана и всеки един производител и вносител би трябвало да бъде лицензиран от Агенцията за надзор на храните и медикаментите, като всеки артикул получава настрана утвърждение за приложимост.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР