Иновативната румънска потребителска платформа за маркетинг на съдържание ProductLead, която

...
Иновативната румънска потребителска платформа за маркетинг на съдържание ProductLead, която
Коментари Харесай

ProductLead стартира партньорство със Sportal Media Group

Иновативната румънска потребителска платформа за маркетинг на наличие ProductLead, която навлезе на българския пазар напълно неотдавна, разгласи извънредно партньорство с водещата българска медийна компания Sportal Media Group.

Като част от съдействието ProductLead и Sportal Media Group ще започват предлагането на решението Social Display в България.

То интегрира дейно наличие, основано от инфлуенсъри с платформи за издание. Този метод генерира доста по-смислено и широкомащабно взаимоотношение с разнообразни целеви аудитории и максимизира онлайн резултатите на фирмите.

Social Display започва през 2021 година в Румъния с Ringier Group и до момента са извършени повече от 20 специфични акции. Използващите го марки от бранша на модата, хубостта, бързооборотните артикули, електроуредите са имали приблизително на акция: 2.16 милиона+ обсег (рийч), CTR от 5.55% (10 пъти по-висок от междинния за сектора в Румъния), +8.24% Brand Lift и приблизително сред 8 и 12 задействани микроинфлуенсъра.

Чрез Social Display фирмите разполагат с технология, която им дава достъп до инфлуенсъри и усъвършенства наличието им в първокласни медийни уеб сайтове. Решението избира верните инфлуенсъри за дадена марка въз основа на целевата публика и къса информация и по-късно събира наличието, което те разгласяват в акцията.

Социалното наличие автоматизирано се разделя на десетки неповторими рекламни послания и формати, които имат по-висок капацитет за генериране на продажби. Специалните материали се разгласяват на уеб страниците на Sportal Media Group и разрешават разширено таргетиране, с цел да се обезпечи оптималната успеваемост при постигане до точната публика.

„ Инфлуенсърите към този момент се постановат като медия от ново потомство, която от ден на ден въздейства върху решенията за покупка измежду по-младите. В същото време обичайните медии остават мощен канал за постигане до разнообразни аудитории по благонадежден и безвреден за марката метод.

С решението Social Display ние вземете най-хубавото от двата свята, създавайки маркетингова платформа от ново потомство, способна да умножи известността на дадена марка “, разяснява Александър Стоика - Марку, съосновател на ProductLead.

„ В Sportal Media Group нововъведенията са част от нашата ДНК. Те се ползват на доста равнища – бизнес модел, технология, редакция и несъмнено - реклама. Партньорството ни с ProductLead е част от тази наша дълготрайна тактика за нововъведения и аз съм убеден, че включването на наличие, генерирано от инфлуенсъри, в първокласно медийно пространство ще сътвори голяма стойност за нашите клиенти и ангажиращо наличие за нашите читатели.

Ние сме водещата медийна група във връзка с наличието в обществените медии с над 2.5 милиона почитатели в разнообразни канали и това е още една причина, заради която това партньорство има смисъл за нас “, показва Мартин Петров, вицепрезидент „ Бизнес развиване “ в Sportal Media Group.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР