Инженерите от Волсбург показаха футуристичен концептуален автомобил, наречен Volkswagen Gen

...
Инженерите от Волсбург показаха футуристичен концептуален автомобил, наречен Volkswagen Gen
Коментари Харесай

Volkswagen ви помага да спите в движение

Инженерите от Волсбург демонстрираха футуристичен концептуален автомобил, наименуван Volkswagen Gen Travel. Това е електрически, самостоятелен автомобил, който има изцяло преконфигурируема кабина, трансформираща седалките в кревати. Той даже има особено осветяване, проектирано да въздейства върху производството на мелатонин. Кога за финален път кола интензивно се е опитвала да ви накара да спите?
`Volkswagen

Така наречената " нощна конфигурация " е единствено един от многото способи, по които седалките на Gen Travel могат да бъдат препозиционирани. Има „ конферентна среда “ с четири места и огромна маса в средата, а тук Volkswagen споделя, че въпросното амбиентно осветяване „ основава приятна работна среда “, като в същото време оказва помощ за облекчение на прилошаването по време на пътешестване.
`Volkswagen

Освен това седалките могат да се накланят по всевъзможен метод и имат маси с подноси, които се простират от арматурното табло, което улеснява храненето по време на придвижване. Дисплеите с добавена действителност пък могат да прожектират разнообразни изображения, предопределени да забавляват децата.
`Volkswagen

Кабината е проектирана по този начин, че да пропуща доста светлина и от Volkswagen споделят, че долната част на страничните прозорци е на равнището на кръста, което ви дава страхотна панорама към това, което е на открито. Когато лежите в режим на сън, вие сте позиционирани под прозореца, тъй че няма да бъдете притеснявани от мощна светлина (и хората да не могат да надничат, до момента в който дремете). И най-после, вратите вид " крило на чайка " на концепцията освен наподобяват ужасно, само че и улесняват качването и излизането от колата.
`Volkswagen

Volkswagen споделя, че Gen Travel е напълно електрически, само че компанията не разгласява никаква характерна информация за задвижването. Вместо това Volkswagen споделя, че Gen Travel има Electric Active Body Control, който пресмята придвижванията на автомобила авансово и надлежно настройва параметрите на окачването, поддържайки нещата допустимо най-плавни. Интересното е, че Volkswagen също по този начин твърди, че Gen Travel е кадърен на шофиране в ескорт, като по този метод доста се усилва пробега с едно зареждане.
`Volkswagen

Очевидно Gen Travel не е сериен автомобил. Тази идея просто ни дава визия за това, което Volkswagen си показва за бъдещето, макар че компанията споделя, че „ много от самостоятелните характерности и технологии на колата ще бъдат интегрирани в серийните коли “. Gen Travel е показан онлайн в границите на фестивала Chantilly Arts & Elegance покрай Париж.
`Volkswagen

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР