Инженерите на Land Rover демонстрираха възможностите на автомобила на пътя

...
Инженерите на Land Rover демонстрираха възможностите на автомобила на пътя
Коментари Харесай

Какво може новият Defender извън пътя

Инженерите на Land Rover демонстрираха опциите на автомобила на пътя и отвън него. Прототипът на Defender бе предаден на специалистите от флота на Червения кръст, с цел да го тестват на рисковите терени - пясъчни дюни и насечени високи планински хребети. Идеята е да усетят ненадминатите, съгласно хората от Land Rover, 4х4 качества на именития модел, като в същото време да усетят и на комфорта на автомобила, шофирайки и по четирилентова автомагистрала.

Тестовете съответстваха с подновяването на световното партньорство сред Land Rover и Червения кръст, което датира от далечната 1954 година Тогава кръстоносците за първи път се доверяват на английската марка, като техен автомобил е особено приспособен като мобилен диспансер.

Друг забавен факт е, че международната филантропична организация празнува един век история през тази година, отбелязвайки събитието под наслов „ 100 години вяра “. Надежда, която идва и с помощта на Land Rover, чиито коли през идващите три години ще продължат да подкрепят разнообразни начинания на организацията в страни като Индия, Австралия и Мексико.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР