Инициатива на младежката организация на Съюза на демократичните сили във

...
Инициатива на младежката организация на Съюза на демократичните сили във
Коментари Харесай

Младежкият СДС провокира връстниците си да гласуват

Инициатива на младежката организация на Съюза на демократичните сили във Варна, предизвика интерес на младежи към политиката. В предизборния щаб на организацията претендентите за общински съветници от листата на СДС-Варна, дискутираха със свои връстници нуждата от присъединяване в локалната власт във взимането на решения и последващата им реализация.

Аудиторията поставяше на разискване качествата на претендентите, с които могат да завоюват доверието на младите, кои са тематиките, които остават настрана от вниманието на „ огромната ” политика и дали неналичието на опит може да е спънка пред присъединяване на връстниците им в локалната власт.

Имаше въпроси, свързани с съответни проблеми за опцията за кариерно развиване на младите експерти, в образованието, в опазването на здравето, в качеството при осъществяване на значими за града планове.

Организаторите подчертаха, че младежката организация на Съюз на демократичните сили има осем свои представители в листата за общински съветници във Варна с номер 64 и всички те одобряват като персонален приоритет поставените от събеседниците им тематики.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР