Така бяхме притиснати от псевдопромяната в тези две години, че

...
Така бяхме притиснати от псевдопромяната в тези две години, че
Коментари Харесай

ИЗБОРИТЕ: Фандъкова влиза в битката за парламента

Така бяхме притиснати от псевдопромяната в тези две години, че напряко забравихме какъв брой доста е направено за София. Днес изживях културен потрес - едно от двете платна на Околовръстното е асфалтирано, към километър, и то единствено едното платно. Другото е оставено за втория мандат! И ние се радваме, че едното платно на остарялото Околовръстно в посока Овча Купел край Суходол, е асфалтирано! А другото е цялостно с дупки, колкото да се минава. А като минеш на другата страна по тангентите, които ГЕРБ направи - друга София е това!
Затова считаме този път Йорданка Фандъкова да бъде претендент за народен представител. Тя свърши голяма работа за София, която - за жалост, доста бързо се не помни.
Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти в регион " Подуяне " в София. На срещата участват Йорданка Фандъкова, водачът на ГЕРБ-София и някогашен кмет на регион " Нови Искър " Даниела Райчева, Владислав Горанов, Тома Биков, Антон Хекимян, Мирослав Боршош, някогашният ръководител на СОС Георги Георгиев, и други
" Днес общински съветници от " Промяната " пият, карат, вършат произшествия, че и от горната страна на всичко се заяждат с служителите на реда ", възмути се Борисов.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР