Информацията от тази седмица, че евтината и лесна за направа

...
Информацията от тази седмица, че евтината и лесна за направа
Коментари Харесай

AstraZeneca се изправя пред трудни въпроси относно своята ваксина

Информацията от тази седмица, че евтината и лесна за изработка  срещу COVID-19, наподобява, е до 90% ефективна, беше посрещнато с овации. 
Това написа американското издание, проследявайки развоя на събитията към английската компания AstraZeneca.

Учени и специалисти от промишлеността обявиха, че грешката и редица други нередности и пропуски в метода, по който AstraZeneca в началото разкрива данните, са подкопали увереността в надеждността на резултатите.
Длъжностни лица в Съединени американски щати означават, че получените данни все още не са задоволително красноречиви. Ръководителят на водещата федерална самодейност за ваксини разкри, че най-обещаващите резултати от имунизацията не отразяват данни от възрастни хора.  
Редица специалисти нече споделят, че възможностите на регулаторите в Съединените щати и други страни бързо да разрешат незабавното потребление на имунизацията на AstraZeneca понижават, което е непредвиден неуспех в световната акция за ограничение на опустошителната пандемия. 
Микеле Мейшел, представител на AstraZeneca, съобщи от своя страна, че тестванията „ са извършени по най-високите стандарти “. 
 Акциите на AstraZeneca падат поради подозрения в успеваемостта на имунизацията й Акциите на AstraZeneca падат поради подозрения в успеваемостта на имунизацията й
Акциите на английската фармацевтична компания AstraZeneca падат за трети следващ ден заради подозрения по отношение на успеваемостта на нейната в...
Запитан за какво AstraZeneca показа известна информация с анализатори от Wall Street и някои други чиновници и специалисти, само че не и с обществеността, той отговори: „ Мисля, че най-хубавият метод за отразяване на резултатите е в рецензиран теоретичен вестник, а не във вестник
беше третата компания този месец, която регистрира насърчителни ранни резултати като претендент за коронавирусната ваксина. На пръв взор в понеделник сутринта резултатите изглеждаха обещаващи. В взаимозависимост от силата, с която са дадени дозите, имунизацията е била или 90 %, или 62 % ефикасна. Средната успеваемост,  споделят разработчици, е към 70 %.
Почти незабавно обаче имаше подозрения по отношение на данните. Р

Липсваше и решаваща информация. Компанията съобщи, че ранният разбор се основава на 131 симптоматични случая на COVID-19, които са се появили при участници в изследването. Но не се излиза наяве какъв брой случая са открити при всяка група участници - тези, които са получили началната доза с половин мощ, началната доза с постоянна мощ, както и плацебо.
 Средна успеваемост от 70% на Covid имунизацията на AstraZeneca и Оксфордския университет Средна успеваемост от 70% на Covid имунизацията на AstraZeneca и Оксфордския университет
Компанията AstraZeneca съобщи в понеделник, че имунизацията против ковид, създадена взаимно с Оксфордския университет, реализира сре...
Pfizer и Moderna обявиха през този месец, че техните ваксини, които употребяват технология, известна като " messenger RNA ", наподобява, са с към 95 % ефикасни. И двете оферти съвсем несъмнено ще завоюват незабавно позволение от Американската организация за надзор на медикаментите през идващите седмици.
Ваксината AstraZeneca, която употребява друг метод, включващ вирус на шимпанзе, с цел да предизвика имунен отговор на COVID-19, имаше всички отличителни белези на блокбъстър. Нещо повече, имунизацията е евтина -
В съпоставяне с множеството други водещи разработчици на ваксини за COVID-19, AstraZeneca не е толкоз опитна във връзка с имунизациите. И даже преди безредното издание на резултатите, компанията беше подложена на непоколебим надзор във връзка с процеса на тестване.
AstraZeneca Plc, една от най-големите фармацевтични компании в света, е основана посредством сливането през 1999 година на английската Zeneca Group Plc и шведската Astra AB. Гигантът се занимава с създаване, произвеждане и продажба на медикаменти за лекуване на болести на стомашно-чревния тракт, сърдечно-съдови, неврологични и онкологични болести.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР