Инфлацията, разходите на държавни пари, средствата за образование и здравеопазване

...
Инфлацията, разходите на държавни пари, средствата за образование и здравеопазване
Коментари Харесай

Промяната нищи бюджета със синдикатите

Инфлацията, разноските на държавни пари, средствата за обучение и опазване на здравето и обществени заплащания, влязоха в главен фокус на диалозите сред Продължаваме промяната и синдикатите на открита среща в Народното събрание през днешния ден. 

Синдикалистите се притесняват, че страната продължава да се намира в обстановка на липса на дълготрайна визия за развиване, както и че това се усложнява поради неналичието на нов бюджет. 

Бившият министър председател Кирил Петков означи като гибелен сюжет, при който минималната работна заплата остава 710 лв. още една година, на фона на спешна инфлация. " Политиките по приходите напълно може да се случат без да се влиза в бюджетен недостиг ", уверен е той. 

По думите му парите за хората би трябвало да се отделят от бюджетния развой и решенията за повдигане на приходите да е надпартийно. " Важно е да стартираме да приказваме в един глас бюджет за 2023 година да бъде импортиран и никой да не го употребява с политически цели ", предизвести Кирил Петков. 

Очаквайте детайлности!

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР