Индустриално чудо в Русе. Немски гигант ще позлати глада на

...
Индустриално чудо в Русе. Немски гигант ще позлати глада на
Коментари Харесай

Чудо в Русе! Немски гигант позлатява града

Индустриално знамение в Русе. Немски колос ще позлати глада на Дунав.

Компанията за нагреватели Eberspaecher започва първата копка на нова фабрика. Заводът ще създава електрически нагреватели, с цел да задоволи мощното търсене на европейския пазар на леки коли, оповестяват от компанията. Производството ще стартира при започване на 2024 година.
-->
Над 500 нови работни места ще има в завода. " Ние растем с електронната подвижност ", съобщи пред локалните медии Руслан Папазян - общоприет управител на Eberspaecher България.

По думите му " с новия обект Eberspaecher целеустремено уголемява индустриалната си активност на фона на растящия пазар на електрически нагреватели през идващите години ". Имаме удоволствието да осъществяваме това в Русе, акцентира мениджърът.

" Това е бъдещето на автомобилната промишленост. Радваме се, че Русе и неговите жители ще имат шанса да допринесат за неговото развиване ", разяснява кметът на Русе Пенчо Милков.

През идващите месеци ще бъде издигната постройка от 17 000 кв. м в Русенската промишлена зона Слатина, която се намира в източната част на града. Фабриката включва както индустриални, по този начин и логистични площи, комплекс от офис и трапезария върху имот с размери към 53 000 кв. м с опция за бъдещо уголемение.

Сградата се концентрира върху устойчивото енергоснабдяване с фотоволтаична система на покрива и ефикасна съвременна система за климатизация и отопление на индустриалните и офис площи.

В бъдеще новият обект ще доставя заводите на интернационалните автомобилни производители с електрически нагреватели. Продуктите на компанията ще се употребяват както в електрически автомобили, по този начин и в и plug-in хибридни модели за европейския пазар. До края на есента се възнамерява постройката да бъде приключена, като се чака производството да стартира при започване на 2024 година.

Германският авто снабдител ще сътвори към 180 работни места тази година, разширение до 500 сътрудници и годишен индустриален потенциал от към 2,4 милиона отоплителни уреди, които са планувани след 2025 година.

За да се отговори на високите условия на пазарите, още през януари 2023 година в Русе започва краткотрайно индустриално оборудване, до момента в който новата постройка бъде налична.

С почти 10 600 чиновници в 80 местоположения по света, Eberspaecher Group е един от водещите разработчици и снабдители на системи в автомобилната промишленост.

Семейният бизнес е знак на новаторски решения в автомобилната електроника за необятна гама от транспортни средства. При мотори с вътрешно горене, при хибридни мотори и при електрическите автомобили - съставените елементи и системите от Eberspaecher се употребяват всеобщо. През 2021 година компанията генерира доходи от към €6 милиарда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР