Импотентността, наричана още мъжка полова немощ или пещеристо разстройство, се

...
Импотентността, наричана още мъжка полова немощ или пещеристо разстройство, се
Коментари Харесай

Лена – хиена е бременна, а съществото от диванчето какво ще роди?

Импотентността, наричана още мъжка полова отпадналост или пещеристо разстройство, се дефинира в медицинските учебници като трайната некадърност за реализиране на задоволителен полов акт. Въпросното омекване на пишока води до съществени психически последици – ниско самочувствие, самовглъбяване, пристрастяване към порнографията, обличане в смешно кожено яке, събиране в коч компания с други еректилно дисфункционални чичковци, писане на дебилни хумористични песнички.

По Великден желая да благопожелавам бременността на Лена Бориславова, тази изтощена хиена, поради която всякакви сценаристчета, редколегии и впрочем комплексарски дружинки сътвориха цялостен конкурс за политическа мелодия, конкуриращ незабравимия „ Ален Мак “. Хич да не ни донесе прокламираната смяна, връщане на откраднатата страна и харвардски жанр в административното ръководство, въпросната млада дама най-малко наесен ще роди едно българско дете. Не е кой знае какъв принос, но е повече, в сравнение с всякакви национални трибуни от продънените си диванчета са постигнали за близо 60 години.

В последна сметка - какво по-хубаво от появяването на деца? Питайте Ники Бареков, той си тренира британския да чете на частната си градина от „ Ню Йорк Таймс “. Или Кали, която разграничава тима си синове по фамилните имена. Уж всички се радваме на новината за някое ново хлапе, но не напълно. Ето, да вземем за пример на Лена Бориславова с пошло мигане й обясниха от страниците на много обществени и още толкоз лайняни медии, че знаят от кого било детето й. Сещате се – оня от карираното стълбище. Това към този момент не е елементарна ганьовщина, и копрофилия дори не е. Това е нова форма на психическо отклоняване – лайнотошковщина.

Част от обществото ни изцяло и непринудено се е лишила от човешки образ. И тук нямам поради миротворците като Смешка, Велислава, Явор и Мартин, които неистово мастурбират, до момента в който гледат клипчета на отрязани украински глави и се молят Костя да се появи на „ Козак “ 16, завит в 3 кила еластичен експлозив. При тях отклонението е системно-идеологическо и елементарно се лекува с няколко хонорарчета, до момента в който при простаците от диванчето става въпрос за патологично задълбочаване на сякаш почтено народопсихологическо извращение.

Селяндурщината обаче е по-страшна от путинофилията. Защото кремълското джудже на следващия ден ще осъмне с 18 мг полоний в мюслите и нашенските лизачи на спаружените му топки ще го не помнят и ще погребат обичта си към русский мир надълбоко в лайняните си сърца. Тъпунгерите с кожени якета обаче ще останат и ще пребъдат, въпреки заради импотентност да не могат да се възпроизвеждат по естествения метод.

Те обаче са разкрили друга хитрост да се множат, щом пишките им не работят. Създават си тъпи, безпардонни и неуки клонинги посредством концерти и сценки, посредством псевдопатриотични изхвърляния и показателен мутренски разкош. Лена ще роди едно дете, а те ще си създадат 1000, 100 000, милион. И след 18 години техните наследници ще гласоподават за следващия олигофрен, а нейното... то ще живее някъде надалеч и няма даже да приказва български.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР