Името на Борис Бояджиев от село Балканец, Троянско нашумя покрай

...
Името на Борис Бояджиев от село Балканец, Троянско нашумя покрай
Коментари Харесай

Сензация! Вижте как един от приватизаторите на Костов се превърна от бедняк в мултимилионер

Името на Борис Бояджиев от село Балканец, Троянско нашумя около палежите на къщата на основния му инженер Калчев на ул. „ Феликс Канец “ през лятото на 2016 и последвалият палеж на две баничарки в двора на цеха му на ул. „ Васил Левски “ и двата парцела се намират в град Троян, отбелязва в собствен коментар troyanpress.com.

За Борис Бояджиев не знаехме нищо, или най-малко не бе прочут до 2017г. Защо, Как и Кога?! Това са въпросите на които получавахте отговори цяла година и ще продължавате и за напред.

Къкво разбрахме за скандалния предприемач Борис Бояджиев:

1. Той е най-обикновен човек от китното село Балканец, Троянско. Така твърди той.

2. Самоопределя се като човек от Държавна Сигурност и с връзки в генералските среди.
На към 30 години, при започване на 90-те години на предишния век, той излъгва църквата и със отмъкнатите пари учредява приватизационен фонд „ Св. Никола “, по-късно прекръстен в Индустриална Холдингова Компания. Това е измамата на 20 век!

3. През 2009 година приватизационния фонд се ориентира към банкрут и в това време се правят куп измами, с цел да се овладее приватизационния фонд под претекста на привиден банкрут. Не е платил обещаната рентабилност до 40% годишно, а в това време съвсем всичко е пред банкрут, заради неприятен мениджмънт – целящ персоналното му облагодетелстване.

4. През 2011г. симулативния банкрут е реалност, назначен е квестор по искане на компания на самия Борис Бояджиев с поддръжката на сестра му Карамболова (по мъж).
Приватизационния фонд ИХК-АД (преди Св.Никола) е добит като надзор от Борис Бояджиев и свързани лица за към 1 000 000 лв.. Това е измамата на 21 век!

5. Лъсва обира на Алфабанк с цели 21 млн. лв., като още веднъж в схемата е Борис Бояджиев и брата на жена му, Петко Митевски още веднъж от Троян. Това е обира на века.

До тук видяхме по какъв начин се прави машинация със:
Приватизационен фонд пирамида, сякаш за всеобща приватизация в интерес на народа!
Завлечена черква с милиони, от парите давани още веднъж от миряните, от народа!
Симулативен банкрут на приватизационен фонд пирамида, с цел да може Бояджиев да стане мажоритарен притежател персонално и посредством подставени лица!
Източване на милиони от Алфабанк за персонални потребности!
Накрая скандалния Борис Бояджиев става бедняка милионер за сметка на народа, църквата, и на банките … завлечени са всички, а Борис Бояджиев е милиардер!

Палежите са по-скоро мутренско предупрежднение, като отчитаме времето в което е въртял интензивно схеми и е натрупал милионите си Борис Бояджиев! А за какво Троян, ами Борис Бояджиев е от Троян, от Троян е жена му Теменужка Бояджиева, както и брат и – Петко Митевски, а крадените пари се въртят от тях и към тях!!!

Това законно ли е!? Защо няма повдигнато обвиняване!? Време е за вендета на страната!, написа в умозаключение troyanpress.com.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР