Именно това е мястото, където Autodelta разработва своя легендарен предшественик ...

Именно това е мястото, където Autodelta разработва своя легендарен предшественик

Това е Alfa Romeo Giulia GTA: една легенда се завръща

Именно това е мястото, където Autodelta създава своя именит предходник - Giulia GTA от 1965 година, „ Gran Turismo Alleggerita “, който реализира забележителни спортни триумфи по целия свят. Вдъхновена от един от най-успешните модели в 111-годишната история на Alfa Romeo.

Giulia GTA е оборудвана с 2.9 V6 битурбо мотор, усъвършенстван до оптималните 540 к.с., с най-хубавото в класа съответствие на мощ от 187 к.с. на литър. С необятното си потребление на свръхлеки материали, моделът е с понижено тегло до 100 кг в съпоставяне с Giulia Quadrifoglio и ускоряване от 0 до 100 км / ч единствено за 3,6 секунди.
 Това е Alfa Romeo Giulia GTA: една легенда се завръща

В Giulia GTA са създадени и внедрени характерни механически решения, които включват аспекти от аеродинамиката, регулирането и ръководството. Проектът употребява уменията на Sauber Engineering и водачите от екипа на Формула 1 на Alfa Romeo Racing ORLEN Кими Райконен и Антонио Джовинаци.
 Това е Alfa Romeo Giulia GTA: една легенда се завръща

Новите функционалности на модела включват 20-инчови джанти и централна изпускателна система Akrapovič, която е присъща със своя безпогрешно различим тон. Моделът включва още необятна гама от варианти за персонализиране, напомнящи духа на Giulia GTA от 1965 година: от ливреи, основани от дизайнерите в Centro Stile Alfa Romeo до безчет елементи, в това число спирачни апарати и извънредни детайли в интериора.
 Това е Alfa Romeo Giulia GTA: една легенда се завръща

За почитателите на марката в района EMEA ще бъдат налични специфични 500 самостоятелно номерирани автомобила, към които клиентите ще получат и каска Bell със специфична ливрея на GTA, особено направено покритие Goodwool и извънредни услуги. GTAm ще се предлага и с цялостна спортна екипировка Alpinestars.

Източник: fakti.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg