Имаше напрежение в Пловдив, съобразихме се с исканията на областните

...
Имаше напрежение в Пловдив, съобразихме се с исканията на областните
Коментари Харесай

Гуцанов за коалиция с ПП-ДБ: Да не забравяме кой изяде тортата с главичките от Паметника на съветската армия

Имаше напрежение в Пловдив, съобразихме се с настояванията на регионалните препоръки. Там постоянно сме имали двама водачи – Веска Ненчева и Манол Генов. Надявам се, че ще се откри рационално съгласие. В оставащите дни до 7 май ще намерим решение и за Пловдив област. Това съобщи Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия в предаването „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия.

Ние направихме покана за огромно ляво обединяване преди няколко месеца. Сега на 1 май вършим това обединяване – 10 леви партии и 10 национални сдружения. Това е много съществено придвижване напред. Има и техни представители в листите. Отправили сме покана към други леви знакови водачи. Никой от тях не е бил изключен от водачите на Българска социалистическа партия, добави Гуцанов.

„ Левицата “ не съумява да прескочи границата от 4%. Ние сме протегнали ръка към всички леви партии. Българска социалистическа партия е центърът, който може да сплоти лявото. Страната ни се нуждае от мощна лява партия и от мощно ляво ръководство, уточни още депутатът от Българска социалистическа партия.

Гуцанов попита от кое място идва финансирането на Ваня Григорова. „ Ясно е, че е някой с огромни финансови средства “, счита той.

За коалиция с ПП-ДБ след изборите Гуцанов съобщи: „ Не би трябвало да забравяме кой изяде тортата с главичките от Паметника на Съветската войска и кой вкара България в рецесия в енергетиката. Аз не не помня нищо, което съм споделил “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР