Имаме удоволствието да ви информираме за напредъка на строителството на

...
Имаме удоволствието да ви информираме за напредъка на строителството на
Коментари Харесай

Жилищен комплекс К-55 е пред АКТ 15

Имаме удоволствието да ви осведомяваме за напредъка на строителството на първокласна ситуирана на ул. Никола Вапцаров №7, гр. Варна.

Към момента в постройката е пред АКТ 15.

Проектът предлага на своите бъдещи жители офис и търговски пространства, както и избор от над 20 свободни жилището.

K-55 е избор на висококачествено строителство във Варна, за което подсигурява „ Комфорт “ ООД. За красивата, само че и устойчива на всевъзможни климатични промени фасада на постройката, е планувана окачена фасада с фибро-циментови плоскости и окачена стъклена фасада 



Комплексът ще е неповторим за града ни и е се състои от три взаимопресичащи се тела, като върху първото, паралелно на ул. " Никола Вапцаров " пететажно тяло, застава блок две, който в противоположната си страна пресича панорамното седемнадесететажно тяло. Тази стъпаловидна конструкция приключва на петдесет и пет метра над земята, откъдето в действителност идва и името на постройката.

е отличен избор, както за живеене, по този начин и за насърчаване на бизнес. Предпоставка за това е страхотната локация, която Ви дели на метри от Морската градина, само че в същото време Ви дава бърз достъп до всяка точка на града. Намира се наоколо до Търговски център Чайка, Морската градина, Висше военноморско учебно заведение „ Никола Йонков Вапцаров “, бул. Княз Борис I-ви.



 

Какво отличава К-55 от всички останали комплекси на пазара и за какво да изберете дом или комерсиално пространства тук?

• Тиха среда с на метри от Морската градина, само че в същото време с бърз достъп до всяка точка на града;

• Отлично построена инфраструктура и съществуване на удобства;

• В непосредственост до Търговски център Чайка, Морската градина, Висше военноморско учебно заведение „ Никола Йонков Вапцаров “, бул. Княз Борис I-ви;

• Сграда с невиждана архитектура в България

• Използваните съвременни материали, новаторски технологии и артикули, ще подсигуряват най-високи стандарти на реализация.

• Доказано качествено строителство на строителна компания с опит над 30 години;

•Прекрасна панорамна гледка;

• Отлични вътрешни разпределения с доста светлина и простор;

 

За повече информация, може да се обадите на телефон 052/ 600 458 или да посетите офиса на Комфорт ООД на бул. “8-ми Приморски полк “ №50 /срещу Община Варна/.

 

*публикация

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР