Имаме шокираща новина за българските адвокати на македонското еврочленство: В

...
Имаме шокираща новина за българските адвокати на македонското еврочленство: В
Коментари Харесай

ШОКИРАЩА НОВИНА ЗА БГ АДВОКАТИТЕ НА МАКЕДОНСКОТО ЕВРОЧЛЕНСТВО: ПРЕЗИДЕНТЪТ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ С „ОМО – ИЛИНДЕН“



Имаме шокираща вест за българските юристи на македонското еврочленство: В петък президентът на Република Северна Македония Стево Пендаровски ще се срещне с “ОМО-Илинден ”-Пирин, твърди скопската телевизия “Алсат-М ”.

Според нея срещата ще бъде в петък, 28 януари, в резиденцията „Водно“.

За сходна среща на Пендаровски бе обявено от президентския му офис преди визитата на Кирил Петков в Скопие, само че тя бе отсрочена, с цел да не се нервира българската страна.

Ако на следващия ден Стево Пендаровски одобри делегация на сепаратистката организация ОМО „Илинден-Пирин“, Румен Радев е задължен да отдръпна поканата си за посещение в София на македонския президент.

Ако срещата на Пендаровски с ОМО „Илинден-Пирин“ се реализира, българското държавно управление би трябвало коренно да премисли преговорната си тактика със Скопие.

Само след 24 часа ръководещият хайлайф в България май ще научи, че още веднъж е излъган и сляпо е слугувал на илюзията си, че с македонизма може да се договаря.

Велизар Енчев
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР