Русия провежда специална военна операция в Украйна с групировка от

...
Русия провежда специална военна операция в Украйна с групировка от
Коментари Харесай

КОЙ ПРЕМИЕР В ЕВРОПА ПАДА ДОКАТО ПУТИН Е В КОМА, ЧЕ СПРЯХ ДА ГИ БРОЯ?

Русия организира специфична военна интервенция в Украйна с формация от бойци на контракт, които наброяват 80-90 хиляди души. Затова е и верен термина СПВ. Това не е пълномащабна война. Щатите направиха няколко сходни в последните 20 години.

Сега си дайте сметка, че с тези 90 000 души Русия завладя полагащата ѝ се територия, която се равнява на две Българии, и разруши стопанската система на Европа, до момента в който Зеленски точи милиарди от щатите и Европа като телефонен терорист (циганин, от най-талантливите в бранша) и ги лъже, че ще прави контраатака от месеци. Смятайте за какъв лъжец и за какви европейски идиоти става дума.

===

Когато финландската премиерка се друса на празненство е купонджийка в демократичните медии, а хората, които ѝ желаят оставката са „моралисти“ с отрицателен нюанс. Иначе либералите са най-големите моралисти и биха нарекли оргия това, което прави финландката, в случай че беше от Русия.

Впрочем Путин не пие, не друса и ръководи от 22 години на трезва глава и с явен разум, което влудява западната детска демократична бесовщина на кокаин и хапчета, засилила този свят към пропастта.

Никаква прочувственост не би трябвало да се демонстрира към това, а методично и с темперамент да се обезврежда и изобличава. Впрочем, в случай че броим финландката новонатовка, кой подред министър председател в Европа пада, до момента в който Путин е в кома, че стопирах да ги броя?

Явор Дачков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР