Ако имате нерви, изгледайте така нареченото интервю с Кирил Петков

...
Ако имате нерви, изгледайте така нареченото интервю с Кирил Петков
Коментари Харесай

ШАНТАВ ИЗМАМНИК, НАПЪЛНО ШАНТАВ – ПО НОВА ЦРУ ТЕЛЕВИЗИЯ

Ако имате нерви, изгледайте по този начин нареченото изявление с Кирил Петков по Централно разузнавателно управление на САЩ Нова телевизия с Виктор Николаев.

Простото Киро бил четири дни на море и си мислел какъв брой прелестно се справили с ръководството на България и измислил, че през октомври непременно „ би трябвало да победим “.

Двайсет минути този илитерат приказва такива нелепости, такива накъсани мисли се лееха в ефир, толкоз несвързани фрази и „ тези “, че би трябвало да си в действителност глупак, с цел да вярваш на този лъжец.

Простото Киро със светнали очички приказва на аЛАнгро и каквото и да го питат, той изплещва някакви фрази взаимноизключващи се, хвърка от тематика на тематика и звучи като ментално разхлопан във всяко отношение.

Няма по какъв начин да кажеш тъкмо какво е желал да каже Простото Киро, тъй като и той самият не знае какво желае да каже.

На неговия декор дори един Виктор Николаев звучи като учен.

Шантав лъжец, изцяло чалнат – това видяхме по Централно разузнавателно управление на САЩ Нова телевизия. Само не споделиха какъв брой е наплатено това по този начин наречено изявление. И за какъв уй ни го пуснаха.

Afera.bg
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР